Erken seçim Kasım ayında olur mu, seçim olacak mı? MHP lideri Devlet Bahçeli açıkladı!

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun erken seçim ile ilgili çağrılarına da net yanıt verdi. Peki, erken seçim Kasım ayında olur mu, seçim olacak mı? İşte MHP liderinin erken seçim açıklaması..

21.06.2022-11:46 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-12:05) Erken seçim Kasım ayında olur mu, seçim olacak mı? MHP lideri Devlet Bahçeli açıkladı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Partisinin grup toplantısında bir konuşma yaptı. Bahçeli grup toplantısında gündemle ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Daha önceleri erken seçimi ilan etmesi ile bilinen MHP lideri Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Kasım ayında erken seçim olabilir' şeklinde ifade ettiği iddialara karşılık olarak net yanıtlar verdi.

MHP Lideri Bahçeli grup toplantısına Millet İttifakına yüklendi!

Grup toplantısında yaptığı konuşmada 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayını henüz açıklamamış olan Millet İttifakı'nı hedef alan MHP lideri Bahçeli, Zillet ittifakının adayı kim olursa olsun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muazzam iradesiyle yüzde 50'yi fersah fersah aşmış bir oy çokluğu ile alacağını ve tekrar ülkenin başına Cumhurbaşkanı seçileceğini söyuledi. Konuşmasına Millet İttifakına yüklenen Bahçeli, zillet ittifakı tarafından iddia edilen bir Türkiye tablosunun olmadığını vurguladı.

Bugüne kadar yalandan bir vergi alınmış olsaydı, yalan söyleyen siyasetçilerin hepsinin iflas bayrağını çoktan çekmiş olacağını belirten MHP Lideri Devlet Bahçeli, sahte mağduru oynadıkları tiyatrolarıyla kurmacı olarak ortaya çıkardıkları diyaloglarla hiç kimseyi kandıramayacaklarını ifade etti. Türk milletinin hiçbir zaman siyasi sahtekarlara prim vermeyeceğini dile getiren MHP lideri Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin her noktasında milletinin yanında olduğunu söyledi ve konuşmasında 2023 yılında da Cumhur İttifakı açık ara ile sandıktan başarıyla çıkmış olacağını kaydetti.

MHP Lideri Bahçeli grup toplantısına Millet İttifakına yüklendi!

Erken seçim iddialarına MHP lideri Devlet Bahçeli'den net yanıt!

MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun erken seçim iddialarına karşılık olarak yaptığı konuşmasında, Kasım ayında erken seçim olabilir diyen Kılıçdaroğlu'nun kendisini kandırdığını vurguladı ve Kılıçdaroğlu'nun hayal aleminde yaşadığını ya da paraşütsüz uçuş dersi aldığını belirterek kendisine tavsiye olarak bir an evvel en yakın kliniğe giderek tedavi olması gerektiğini söyledi.

MHP lideri Bahçeli, konuşmasının devamında, Türkiye üzerinde hesabı olan herkesin zillet ittifakının arkasında olduğunu da sözlerine ekledi.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal