Erkeklerin En Çok Yaptırdığı Estetikler Neler?

Uzm. Dr. Şafak Göktaş, 2020 yılında erkek hastaların en çok yaptırdığı 4 estetik operasyonlardan bahsetti.

01.02.2021-15:53 - (Son Güncelleme: 01.02.2021-15:53) Erkeklerin En Çok Yaptırdığı Estetikler Neler?

Estetik operasyonlarda hastaların büyük bir bölümünü kadınlar oluşturuyor fakat geçtiğimiz yıl bu işlemlere başvuran erkeklerin sayısı hiç de az değil. Hatta bazı uygulamalara erkeklerin kadınlardan daha çok ilgi gösterdiğini bile söyleyebiliriz.

60'ı aşkın erkek hastanın geçtiğimiz sene fazla yağlarından kurtulmak için yaptırdığı bu işlem, incelmesi ve erimesi güç olan inatçı bölgelere 10 cc'lik toplam dört enjektörle uygulanıyor. Beraberinde diyet ve sporla etkisini ilk seansın ardından fark ettiriyor.

GÖZALTINI ÖNEMSİYORLAR

Yüzüne ışıltı katmak isteyen erkeklerin ikinci tercih ettiği işlem ise gözaltı ışık dolgusu... İçeriğinde hyaluronik asit bulunan gözaltı dolgusu, hızlı sonuç alındığından çokça tercih ediliyor. Çökmeler ve kırışıklıklar bu işlemle gözle görülür derecede azalıyor.

2020'de masseter botoks da yine erkek hastaların oldukça fazla yöneldiği bir uygulama oldu. Özellikle diş sıkma şikayeti olanlar bu işlemi sıkça tercih etti. Yüz bölgesinin alt kısmının orantılanmasını sağlayan bu uygulama, adını aynı yerdeki masseter kasından alıyor. Bu uygulamayla yüz ifadesi de daha soft bir hale geliyor.

MEZOTERAPİDE TERCİH EDİLİYOR

Erkekler arasında 2020'nin son favori uygulaması ise mezoterapi oldu. Cildi canlandıran, parlatan, daha dinç gösteren ve lekeleri azaltan vitaminlerin ve minerallerin cilt altına verilmesi işlemi olarak bilinen mezoterapi, 3-4 seans yapıldığında, etkisini en yüksek düzeyde gösteriyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal