Eşiniz Yetişkin Filmleri İzliyorsa Ne Yapmalısınız?

Yetişkin filmi izlemek eğer bağımlılık seviyesine ulaştıysa, bu durum ilişkileri olumsuz etkiler. Özellikle de çiftlerden birinin yetişkin filmlerine bakış açısı farklıysa.

01.02.2021-13:11 - (Son Güncelleme: 01.02.2021-13:11) Eşiniz Yetişkin Filmleri İzliyorsa Ne Yapmalısınız?

Yetişkin filmler hakkında konuşmaya çoğu insan çekinse de, sağlıklı bir birliktelik için sorunların üstüne gitmekte fayda var. İlişki danışmanı Ammanda Major, partnerinizin yetişkin filmi alışkanlığından rahatsızlık duyduğunuz zaman neler yapmanız gerektiğini anlattı.

Independent'ta yer alan habere göre, birçok kişi partnerinin yetişkin filmi izlemesinden rahatsızlık duyabilir. Yetişkin filmi izlemek yalnızca erkeklerin değil kadınların da yaptığı bir hareket. Yapılan araştırmalar kadınların yüzde 41'i, erkeklerin de yüzde 76'sının ayda bir veya daha fazla yetişkin filmi izlediğini ortaya çıkardı.

İstatistiksel verileri bir kenara bırakacak olursak, eğer partnerinizin yetişkin filmleri izlemesinden rahatsız oluyorsanız bunu kesinlikle konuşarak çözüme ulaştırmalısınız.


Peki Ne Yapmalıyız?

Öncelikle yetişkin filmlerine bakış açınız her ne olursa olsun, partnerinizle konuşmalısınız. Ona belirsiz değil, net ifadelerle durumu anlatın ve size söylediklerini dikkatle dinleyin.

Peki partnerinizle bu konuyu konuşamayacak kadar çekiniyor musunuz? Bu konuda konuşmanızı engelleyen şeyi ortaya çıkarın. Fikirlerinizin farklı olmasından mı korkuyorsunuz? Neyden çekindiğinizi keşfedin ve konunun üzerine gidin.

Yetişkin filmleri kişisel bir şeydir. Eğer sizin için durum böyleyse partnerinize karşı dürüst ve net olun. Yetişkin filmlerinden rahatsız oluyorsanız, bunu görmezden gelmeyin. Sorun sorundur ve çözülmesi gerekir.

Öyleyse pes etmeyin, cesur olun, nasıl hissettiğinizi ve partnerinizden ne beklediğinizi söyleyin. Olumlu geçen bir sohbetle ilişkinizi canlandıracak tutkuyu yeniden bulabilirsiniz.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal