2021 Yılının Estetik Trendleri

Estetik Doktoru Elif Benar 2021 yılında trend olacak estetik operasyonlar hakkında bilgi verdi. Botoks ve dolgu işlemleri her yıl trend olmaya devam ediyor. Bu yıl en belirgin olacak uygulama belirgin çene hattı olacak.

29.01.2021-12:08 - (Son Güncelleme: 29.01.2021-12:08) 2021 Yılının Estetik Trendleri

Ameliyatsız Gıdı Estetiği

Bu yıl artan kameralardan toplantılar, görüşmeler insanların alt yüz ve gıdı bölgesine odaklanmasına sebep oldu.  

Gıdı her zaman aşırı kilolu kişilerde görülmez. Nadir de olsa zayıf kişilerde de çene altı sarkmasına rastlanır. Z kuşağının yaşam tarzı göz önüne alındığında gıdı probleminin neden artış gösterdiği de netlik kazanmıştır.

Doğal Dudaklar

Bundan önceki senelerde dolgun dudaklar ve dudak estetiğinde hacim ön plandaydı. Hala bu trendi sürdüren birçok insan bulunsa da 2021 yılında doğal dudaklar ön plana çıkıyor. Dudak dolgusu minimal bir uygulama olmasına rağmen kişinin yüz hatlarında çok büyük farklar oluşturmaktadır. Dudağa hacimden ziyade şekil vermek bu yılın yeni trendi oldu.

Geçmiş yıllarda botoks uygulamaları 40 yaş ve üstü kadınların yaptırdığı bir uygulamaydı. Çünkü o dönemlerde botoks sadece kırışmalarda işe yarar diye biliniyordu. Şimdi 20'li yaşlarda birçok kişi botoks uygulaması için geliyor. Botoks sayesinde kaşlar daha kalkık, canlı ve çekici bir yüz ifadesi elde edilebiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal