En Etkili Diyet Programı!

Diyet programları arasında en çok tercih edileni hurma-yoğurt diyetidir. Bir haftada 4-5 kilo verme garantili olan hurma-yoğurt diyeti hakkında merak edilenleri sizin için bir araya getirdik. Hurma yoğurt diyeti nedir? Hurma yoğurt diyeti nasıl yapılır? Hurma yoğurt diyeti kaç gün yapılmalıdır? İşte detaylar...

29.06.2020-16:37 - (Son Güncelleme: 29.06.2020-16:18) En Etkili Diyet Programı!

Birçok kişi sağlıklı bir şekilde fazla kilolarından kurtulmanın yöntemlerini araştırıyor. Sizin için kilo vermenin en hızlı ve sağlıklı yöntemi olan hurma yoğurt diyetine dair merak edilenleri bir araya getirdik. İşte günde 21 hurma ile sınırlı olan hurma yoğurt diyetine dair her şey...

HURMA VE YOĞURT DİYETİ

Lif oranı yüksek olan hurma glisemik indeksi düşüktür ve kişinin uzun süre kendini tok hissetmesini sağlar. Bu sayede kilo vermeyi önemli ölçüde kolaylaştırır. Aynı zamanda yüksek fibrin içeriği sayesinde kabızlığı ve hazımsızlığı da önleyen hurma, kalori bakımından da dengeli bir besindir.

Hurma ve yoğurdun yanı sıra bol su tüketmeniz gereken bu diyette aynı zamanda yeşil çayda tüketebilirsiniz. Günde en fazla tüketeceğiniz hurma sayısı ise 21'dir. Bir hafta boyunca uygulamanız gereken bu diyet sonucunda en az 4-5 kilo verebilirsiniz. Diyet sürecinde günde en az 40 dakikada yürüyüş yapmanız gerekir.

HURMA YOĞURT DİYETİ NASIL YAPILIR?

Hurma ve yoğurt diyeti ile hem göbeğinizi eritebilir hem de fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Her öğünde 7 adet hurma ile bir kase ev yapımı yoğurt tüketmeniz gerekir. Toplamda ise 21 hurma ve 3 kase yoğurt tüketmiş olursunuz. Gün boyu bol su içmeyi de ihmal etmemelisiniz.

HURMA DİYETİ PROGRAMI

Kahvaltı

  • 1 kase yoğurt ve 7 adet hurma

Öğle Yemeği

  • 1 kase yoğurt ve 5 adet hurma

Ara Öğün

  • 2 hurma ve yeşil çay

Akşam Yemeği

  • 1 kase yoğurt ve 7 adet hurma

Not: Şeker hastası olanlar ve gebe olanlar bu diyeti uygulayamazlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal