Muz Diyeti İle Kilo 1 Haftada 4 Kilo Verin!

Hızlı kilo vermek isteyen birçok kişi meyve ağırlıklı diyetler yapıyor. Meyve ağırlıklı diyetler arasında bulunan muz diyeti ile 1 haftada 4 kilo verebilirsiniz. Peki, muz diyeti nedir? Muz diyeti nasıl yapılır? Detaylar haberimizde…

24.06.2020-15:42 - (Son Güncelleme: 24.06.2020-16:11) Muz Diyeti İle Kilo 1 Haftada 4 Kilo Verin!

Fazla kilolarınızdan şikayetçiyseniz ve bir türlü kurtulamıyorsanız muz diyetini mutlaka denemelisiniz. Japon bir eczacı tarafından geliştirilen muz diyeti sayesinde 1 haftadan daha kısa bir sürede 4 kilo verebilirsiniz. Muz içeriğinde bulunan zengin mineraller ve potasyum sayesinde kilo verirken sağlıklı kalmanızı sağlayacak. İşte muz diyeti hakkında merak edilenler…

MUZ DİYETİ NEDİR?

Muz diyeti, 2008 yılında Japonya'da bir eczacı tarafından geliştirilmiş bir diyet programıdır. Sosyal medya da hızlıca yayınlan muz diyeti birçok kişi tarafından yapılmıştır. Hatta öyle ki bir süre Japonya'da muz kıtlığına neden olmuştur.

Diğer meyvelere göre doyurucu özelliği daha fazla olan muz, diyet esnasında en büyük avantajınız olacaktır. Muz, %74 su içeriğine sahiptir. Aynı zamanda karbonhidrat içeriği de bulunan muz, gün içerisinde enerjinizin düşmesini engeller. Lif içeriği sayesinde metabolizma hızını artırır ve sindirim sistemini çalıştırarak vücudun ekstra kilo vermesine yardımcı olur.

MUZ DİYETİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Muz diyetinde dikkat edilmesi gereken en önemli kural ise; akşam yemeklerini saat 8’den önce yemektir. Aynı zamanda akşam 10-11 gibi çok acıkırsanız yarım elma ya da 2 dilim karpuz yemenizde hiç bir sakınca görülmemektedir.

MUZ DİYETİ LİSTESİ

Sabah Kahvaltısı

  • Dilediğiniz kadar muz
  • İki bardak ılık su

Öğle Yemeği

  • Düşük kalorili 1 porsiyon yemek

Ara Öğün

  • Fındık, ceviz, light bisküvi gibi düşük kalorili atıştırmalıklar

Akşam Yemeği

  • Düşük kalorili 1 porsiyon yemek
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal