Bölgesel Zayıflama Diyetleri

Bölgesel yağlanmalar kadınların ortak kâbusudur. Sizde vücudumuzun belli bölgelerindeki yağlanmaları ne yaparsam yapayım eritemiyorum mu diyorsunuz? O zaman yazımız tam da size göre. Sizin için bölgesel zayıflama diyetleri hakkında araştırmalarımızı yaptık. İşte detaylar…

23.06.2020-08:44 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-08:40) Bölgesel Zayıflama Diyetleri

Genel olarak baktığınızda kilolu biri olmamanıza rağmen bölgesel olarak rahatsız olduğunuz yerler varsa uygun kür uygulayarak veya bölgesel diyetler yaparak bunları yakmak mümkün. Bakıldığında genel anlamda kadınlarda üst kalça, basen problemleri öne çıkarken erkeklerde genelde göbek problemi ortaya çıkmaktadır. Ve yağlanmanın anormal düzeyde arttığı vakit ise çeşitli sağlık problemleri ile karşılaşmak zorunda kalabiliriz. Bu nedenle piyasada bölgesel yağ yakımı sağlayacak birçok kür, diyet tarifi ve egzersiz hareketleri mevcut. Bölgesel zayıflama diyetleri uygulamadan önce bölgesel zayıflama nedir bunu anlatmak istiyoruz işte...

BÖLGESEL ZAYIFLAMA NEDİR?

Bölgesel zayıflama genel anlamda bir yağ yakımı yapmak yerine daha çok sonuç odaklı vücudun bazı bölgelerinde yapılan egzersiz veya diyetlerdir. Tüm vücudu yormak yerine sorunlu veya istenmeyen alanda çalışılarak yapılan diyet veya egzersizler hem sonuca daha çabuk ulaşılmasına hem de daha hızlı çözüme kavuşmasına yardımcı olur.

YÖNTEMLERİ NELER?

Günümüzde bölgesel zayıflamak için kullandığımız çeşitli yollar vardır. Bunlar doğal yollardan yapacağımız diyetler, kürler veya egzersizlerdir. Bunlar dışında bazı aletler yardımı ile de bölgesel zayıflamak mümkün olacaktır. Bölgesel zayıflama aletlerinin en yaygın olan 2 türü ise soğuk Lipoliz ve Power Plate isimli yöntemlerdir. Bölgesel zayıflama işlemleri uygulanırken yapılan bölgenin kan dolaşımı hızlandırılarak yağ yakımı sağlanır ve yağ dokusu soğuklaştırılır. Böylelikle göbek veya bacak bölgelerinde gözle görülür oranlarda bir zayıflama meydana gelmektedir. Bölgesel zayıflamalarda ayrıca bölgesel yağ yakımın da işe yarayacak gıdaların ya da içeceklerinde tüketilmesi önerilir bölgesel zayıflama diyetleri denildiğinde mutlaka diyetle birlikte bunlardan da destek alınmalı.

BASEN ERİTEN KÜR;

MALZEMELER:

  • 1 bardak Maden suyu
  • Limon
  • 3 kaşık yoğurt

YAPILIŞI;

Temiz bir kâseye 3 kaşık yoğurt ile maden suyunu koyup homojen olarak karışacak şekilde güzelce karıştırın. Ve gece yatağa yatmadan yarım saat önce günde 1 defa tüketin.

BACAK ERİTEN KÜR

MALZEMELER

  • 4 kaşık yoğurt
  • 1 yarım limon
  • 1 kaşık pul biber

YAPILIŞI;

Bütün malzemeleri temiz bir kâsede güzelce karıştırdıktan sonra yine yatmadan yarım saat önce tüketin. Ve 2 ay sonunda vücudunuzdaki gözle görülür değişikliği fark etmemeniz kaçınılmaz olacak.

GÖBEK VE BACAK ERİTEN KÜR

MALZEMELER

  • 1 su bardağı yağsız süt
  • Yarım çay kaşığı tarçın

YAPILIŞI;

Bir su bardağı sütün içine tarçını güzelce karıştırın. Sonrasında günde 3 defa tüketmelisiniz tüketeceğiniz son saat yatmadan 3 saat önce tüketmek olmalıdır.

  • Bölgesel zayıflama egzersizleri ise sağlık açısından bedenimizi koruduğu gibi aynı zamanda diyetlerimize de ekstra yarar sağlayarak çözüme daha çabuk ulaşmamıza yardımcı olmaktadır.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal