En düşük faizle kredi veren bankalar açıklandı: Acil paraya ihtiyacı olanlar için bankalardan özel teklifler

Milyonlarca vatandaşımız yoğun enflasyon altında ezilmeye devam ederken bazı özel ve kamu bankaları da vatandaşımıza destek olmak maksadı ile düşük faizli ihtiyaç kredisi ürünlerini hizmete açıyorlar. Örneğin Garanti BBVa sıfır faizli hoş geldin kredisi, ING 3 ay ertelemeli kredi ve Akbank 0,99 faizli 10 bin TL kredi imkanı sağlıyor. İşte güvenilen ve sevilen bankalardan özel teklifler.

22.03.2022-11:54 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-11:54) En düşük faizle kredi veren bankalar açıklandı: Acil paraya ihtiyacı olanlar için bankalardan özel teklifler

Düşük faizle kredi veren bankalar son zamanlarda arama motorlarında en çok arananlar arasında yer almakta. Bu soruları internette aradığımız vakit ne yazık ki karşımıza çok seçenek çıkmıyor. Son zamanlarda olan, ülke ekonomisi karışık durumda ve bazı bankalar bile TL yerine dolar veya Euro eline tutmakta. Bu durum karşısında bankalardan TL bazında kredi alabilmek zor. Vatandaşın bu enflasyon altında ezildiği kritik günlerde destekçiye ihtiyacı bir hayli fazla. Kendisini destekleyen ve kendisine düşük faizli kredi veren bankalara her zaman ihtiyacı var. Haber365 olarak sizler için bu bankaları tek tek derleyerek sizlere kolaylık sağladık. 


Garanti BBVA

Şubeye gitmeden, 5 bin TL'ye varan yüzde sıfır faizli ve masrafsız hoş geldin kredisi. Başlığı ile açıklanan kredi imkanında Garanti BBVA şubelerini ziyaret etmeden mobil bankacılık aracılığı ile hemen 5 bin TL yüzde sıfır faizli kredinizi kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Garanti BBVA mobil uygulamasını indirip hemen görüntülü görüşme ile Garanti BBVA müşterisi olmak.  

ING Bank

ING Bank, 3 ay ertelemeli yüzde 0,99 faiz oranı ile 10 bin TL’ye varan ihtiyaç kredisi veriyor. 10 bin TL ve üzeri anında yüzde 1,74 faiz oranına yükseliyor. Bu sebeple düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız mutlaka 10 bin TL ve altında bir tutarda ihtiyaç kredisi başvurusu yapmanız gerekiyor.  

Akbank

Akbank’tan yüzde 0,99 faizli 10 bin TL ihtiyaç kredisi fırsatı! Sadece yeni müşterilere özel bir teklif olarak sunulan bu krediden de hemen faydalanmak için mobil bankacılığı tercih edebilirsiniz. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal