Emre Aşık’ın eski eşinden intihar girişimi: Yağmur Sarnıç kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Eski milli futbolcu Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, intihar girişiminde bulundu. Sosyal medyadan paylaştığı videoyla gündem olan Sarnıç’ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki Yağmur Sarnıç kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte merak edilenler…

12.04.2024-17:22 - (Son Güncelleme: 12.04.2024-17:22)

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, Beylikdüzü’ndeki evinde çektiği videoda intihar edeceğini açıklamıştı. Videoyu gören polis ekipleri ise eve giderken Sarnıç’ın aşırı dozda antidepresan ilaçları kullanarak intihar etmeye çalıştığını tespit etti. Bu olay sonrasında Yağmur Sarnıç öldü mü, Yağmur Sarnıç Kimdir, Yağmur Sarnıç kaç yaşında? gibi sorular arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. Peki Yağmur Sarnıç kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Yağmur Sarnıç kimdir?

Son zamanlarda sıkça adı duyulan isimlerden biri olan Yağmur Sarnıç, Galatasaray ve milli takımın eski futbolcusu Emre Aşık'ın eşi olarak biliniyor. İç mimarlık mesleğini icra eden Sarnıç, 1993 yılında doğmuş ve evlendikten sonra soyadını "Aşık" olarak değiştirmiştir. Fransa'da Emre Aşık ile hayatını birleştiren Yağmur, 2017 yılında sokakta bulduğu yaralı bir baykuşu veterinere götürmesiyle medyanın dikkatini çekmişti. 

Emre Aşık’ın eski eşinden intihar girişimi: Yağmur Sarnıç kimdir, nereli ve kaç yaşında?

2018 yılında boşanma kararı alan çift, 2019 yılında tekrar bir araya gelme kararı almış, ancak yaşanan ihanet iddiaları sonrasında tekrar boşanma kararı almıştır. Boşanmanın ardından Yağmur, "Sarnıç" soyadını kullanmaya başlamıştır. Ancak çekişmeli bir boşanma davası sürerken, Emre Aşık'ın çocuklarının velayetini alması yeni bir krize yol açmıştır. Yağmur'un sinir krizi geçirdiği anlar basına yansımıştır. Emre Aşık ile boşanan Yağmur Sarnıç, üç çocuk annesidir.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal