KİPTAŞ'ın Yaptığı Çatalca Konutları Hak Sahiplerini Buldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden KİPTAŞ'ın inşa ettiği Çatalca Konutları’nın hak sahiplerini belirlemek için Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi’nde kura çekimi gerçekleştirildi.

14.05.2018-13:16 - (Son Güncelleme: 14.05.2018-13:13) KİPTAŞ'ın Yaptığı Çatalca Konutları Hak Sahiplerini Buldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden KİPTAŞ'ın yaptırdığı Çatalca Konutları’nın hak sahiplerini bulmak için kura çekimi gerçekleştirildi. KİPTAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul genelinde yaptığı 80 bin daire 10 binlerce aileyi sevindiren KİPTAŞ, İstanbulluları ev sahibi yapmayı sürdürüyor. Şimdiye kadar, Başakşehir, Esenyurt, Beylikdüzü, Hadımköy, Büyükçekmece, Silivri, Pendik, Maltepe, Üsküdar gibi İstanbul’un birçok ilçesinde mahalle tarzında yaşanabilir alanlar yapan KİPTAŞ, son olarak Çatalca Konutları’nın hak sahiplerini yaptığı kura sonucunda sevindirdi.

İstanbul’un en sakin yerlerinden bir olan Çatalca’da mahalle tarzında "Çatalca Konutlarını" işleve koyan KİPTAŞ, hak sahibi kişilerin dairelerini Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen kura çekimi ile belirledi. Yapılan kura çekimine İBB Başkanı Mevlüt Uysal ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım da teşrif etti. Salonu dolduran vatandaşlar noter huzurunda yapılan kura çekiminde büyük heyecan yaşadı.

Son Dakika Emlak Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal