Emanet dizisi Seher neden yok? Sıla Türkoğlu diziden neden çıktı, neden ayrıldı?

Kanal 7'nin sevilen ve takip edilen dizilerinden biri olan Emanet dizisinin yıldızı Sıla Türkoğlu'nun neden dizide yer almadığı merak edilenler arasında yer aldı. Dizide görünmeyen Sıla Türkoğlu'nun diziden ayrıldığına dair ortaya atılan iddiaların gerçekliği merak ediliyor. Emanet dizisi Seher neden yok? Sıla Türkoğlu Diziden neden ayrıldı? işte merak edilenler...

16.05.2022-21:13 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-21:13) Emanet dizisi Seher neden yok? Sıla Türkoğlu diziden neden çıktı, neden ayrıldı?

Kanal 7 yayınlanan Emanet adlı dizide Seher rolüyle izleyenlerin karşısına çıkan Sıla Türkoğlu'nun son zamanlarda dizide görünmemesi, diziden ayrıldığına dair iddiaların ortaya atılmasına neden oldu. Dizinin takipçileri ise ortaya atıla bu iddiaların doğruluğunu merak ediyor. Sezon finali çekimlerinde bulunmayışı 'Sıla Türkoğlu diziden ayrıldı mı? Sıla Türkoğlu diziden çıktı mı? Sıla Türkoğlu diziden neden çıktı?' gibi soruların sorulmaya başlamasına neden oldu.

Emanet dizisinin Seher'i Sıla Türkoğlu diziden ayrıldı mı?

Bir süredir Emanet dizinin yıldızı Sıla Türkoğlu'nun diziden ayrıldığı konuşuluyordu. Bu konuda ortaya atılan iddialar ise gerçek olup olmadığı henüz bilinmiyordu. Fakat sezon finali çekimlerinde yer almayan Türkoğlu'nun diziden ayrıldığı iddiaları doğrulandı.

Emanet dizisinin Seher'i Sıla Türkoğlu diziden ayrıldı mı

Dizinin başrollerinden biri olan Sıla Türkoğlu'nun 3'üncü sezonda olmak istemediğini yapım şirketine bildirmesi üzerine hikaye ve sözleşmenin devam etmesinden dolayı bu istediği yapım şirketince reddedildiği ortaya çıktı.

Sözleşmesinin hemen sonlandırılasını isteyen oyuncu şirketin bu isteğine karşı çıkmasından ötürü Sıla Türkoğlu dizinin sezon finali çekimlerine katılmama kararı aldı. Sıla Türkoğlu'nun çekimlere katılmamasıyla şirket Mart ayı sonunda çekilen sezon finalini ise dublör ile tamamladı. Aynı zamanda Sıla Türkoğlu'nun sezon finalinin ardından Mayıs ayının ilk günlerinde dizinin 3'üncü tanıtım çekimlerinde de bulunmadığı öğrenildi.

Sıla Türkoğlu Kimdir

Sıla Türkoğlu kimdir?

İzmir'in Bornova ilçesinde 18 Nisan 1999 tarihinde dünyaya gelen başarılı oyuncu, oyunculuk kariyerine 2018'de rol aldığı 'Ağlama Anne' dizisi ile adım atmıştır. 2019 yılında da oyunculuk kariyerine devam eden Türkoğlu 'Yemin' adlı dizide Suna karakterine hayat verirken, 2020 yılında 'Emanet' adlı dizide başrol olarak Seher karakterine canlandırmıştır.

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal