Elon Musk şimdi de Coca-Cola’yı satın almak istiyor: İçine yeniden kokain ekleyecek!

Twitter'ı satın alan Elon Musk'ın yaptığı Twitter paylaşımları tartışma konusu oldu. Musk, Coca-Cola'yı satın alıp içine kokain koyacağını paylaştı.

28.04.2022-14:25 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-15:08) Elon Musk şimdi de Coca-Cola’yı satın almak istiyor: İçine yeniden kokain ekleyecek!

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, Twitter'ı 44 milyar dolara satın almasının ardından şimdi de gözünü Coca-Cola şirketine dikti. Elon Musk, Coca-Cola’ya kokainin yeniden eklenmesi için ABD’li şirketi almak istediğini açıkladı.

İçine tekrar kokain koyacağım

Elon Musk, konuya ilişkin yaptığı Twitter  paylaşımında: ''Şimdi de Coca-Cola'yı satın alıp içine tekrar kokain koyacağım.'' ifadelerini kullandı.

Kola, 1800'lü yılların sonunda bulunduğunda tarifinde kokain de vardı.

Coca-Cola

Bir başka paylaşımda ise: ''Twitter'ı maksimum eğlence yapalım'' yazan Musk, sosyal medya platformunda tıpkı Signal'deki gibi uçtan uca şifreleme olması gerektiğini savundu. 

Musk ayrıca, ''Twitter'ın halkın güvenini hak etmek için siyasi olarak tarafsız olması gerekiyor. Bu solu da sağı da eşit oranda üzmek anlamına geliyor'' ifadelerini kullandı.

Musk'un tüm paylaşımları yüz binlerce beğeni alırken, bazıları 1 milyonu geçti.

Elon Musk

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal