Elon Musk Paylaşımda Bulundu İki Coin Birden Sert Yükseldi

Elon Musk'ın köpeğinin fotoğrafını sosyal medyadan paylaşmasının ardından iki altcoin sert şekilde yükseliş gerçekleştirdi.

28.12.2021-14:06 - (Son Güncelleme: 28.12.2021-14:32)

Elektrikli otomobil üreticisi olan Tesla'nın CEO'su, dünyanın en zengin insanı listesinde de zirvede bulunan Elon Musk’ın kripto para piyasasına ilişkin yapmış olduğu paylaşımlar durmak bilmeden devam ediyor. Musk'ın paylaşımları altcoin olarak da bilinen HUH Token, Solana (SOL) Coin, Cardano (ADA) ve Avalanche (AVAX) Dogecoin gibi düşük fiyatlı coinlerin ve Pitbull Token gibi ürünlerin fiyatlarını değiştiriyor.

Son dönem içerisinde Dogecoin, Shiba Inu ve Floki Inu gibi çeşitli kripto para birimlerinde fiyatlamaları oldukça yakından etkileyen Musk'ın son paylaşımı ise Floki Inu'yu uçurmuş durumda. Elon Musk, Noel gecesinde Floki Inu isimli Shiba Inu cinsi köpeğine Noel Baba kostümü giydirdi ve ardından da fotoğraf paylaştı. 'Floki Santana' ve 'Mutlu Noeller' notu ile birlikte yapılan paylaşımda Musk'ın köpeğine fiziksel Dogecoin taktığı gözlerden kaçmadı ve fark edildi.

FLOKİ INU SERT BİR ŞEKİLDE KRİPTO PARA PİYASALARINDA YÜKSELDİ

Yaptıkları ve ifadeleriyle birlikte piyasalara yön vermekte olan Musk’ın köpeğinin adının ilham kaynağı olduğu ve piyasaya sürülen şaka coini olan Floki Inu’nun fiyatı Musk'ın paylaşımı sonrası sert bir şekilde yükseliş trendine girdi. Önceki güne 0.00012080 dolardan başlayan Floki Inu,  Elon Musk'ın söz konusu paylaşımının ardından kısa bir süre içerisinde yüzde 36 yükseliş göstererek 0.00016530 doları gördü. Sonrasında kâr satışları nedenli bir miktar geri çekilen söz konusu kripto paranın günlük kazancı yüzde 27 civarında kayıtlara geçi.


Diğer şaka coinleri olan ve Elon Musk'la özdeşleşen Shiba Inu ve Dogecoin'de ise ciddi bir miktarda değer artışı gerçekleşmedi.

TESLA BAZI ÜRÜNLERİNDE DOGECOİN İLE ÖDEME KABUL EDECEK

Tesla'nın patronu olan Elon Musk, Dogecoin hakkında geçtiğimiz günlerde de ses getiren bir açıklama gerçekleştirmişti. Kripto para endüstrisine yakınlığıyla sık sık gündem konusu olmayı başaran Elon Musk, başında bulunmuş olduğu elektrikli araç şirketi olan Tesla'nın bazı ürünlerinde Kripto para piyasalarında yer alan altcoinlerden olan Dogecoin ile ödemeleri kabul etmeye başlayacağını ifade etmişti.

Musk, 'halkın kriptosu' olarak tanımlamış olduğu Dogecoin ile hangi ürünlerin alınabileceği hakkında ise herhangi bir şekilde detay paylaşmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal