Elon Musk'tan Dikkat Çeken İstek: Bol Bol Çocuk Yapın

Dünyaca bilinen iş adamı Elon Musk, bu kez de insanlığa dair açıklamaları ile dikkat çekti. Musk insanlık için daha çok çocuk yapılmasının zoraki olduğunu düşünüyor. Doğum oranları yükselmezse, Musk'a göre medeniyet çökecek.

25.05.2021-09:55 - (Son Güncelleme: 08.12.2021-11:53) Elon Musk'tan Dikkat Çeken İstek: Bol Bol Çocuk Yapın

Elon Musk yaptığı her açıklamayla  gündem oluyor. Dünyanın en zengin insanı olan ve 300 milyar servete ilk ulaşan kişi unvanını elinde barındıran Elon Musk, bir süredir Tesla hisselerini satmakla meşguldü. Geçen gün katıldığı bir programdaysa dünyadaki doğum oranlarından bahsetti.

ELON MUSK ÇOCUK İSTİYOR

Katıldığı bir toplantıda Elon Musk çocuk yapma, aile ve doğum oranları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dünyada çocuk yapmama furyası bir süredir devam ediyor. Öngörülen rakamlara bakıldığında Türkiye nüfusu da 20 yıl içerisinde düşüşe geçecek. Avrupa'da şu an nüfus düşüşe geçmiş durumda. Çin ve diğer büyük nüfuslu ülkeler de popülasyon politikalarını düzene almaya çalışıyor. Refahın belli seviyede kalması için doğum oranlarının aşırı düşürme politikası, Musk'a göre çok sakıncalı duruyor.

Katıldığı programda Musk, daha çok çocuk yapılmazsa medeniyetin yok olacağından emin. Musk, yeterince insanın dünyada var olmadığını, daha çok insana yetecek yerin olduğunu açıklamalarına ekledi. Milyardere göre düşük doğum oranların medeniyeti tehdit eden en büyük sorunların başında geliyor. 

Elon Musk, düşük doğum oranlarının sebebinin iklim değişikliği, korku, eşitsizlik olduğunu kabul ediyor. Akıllı ve iyi insanlar dünyada başka insanlara yetecek yerin olmaması ve nüfusun kontrolden çıkması dolayısıyla çocuk yapmıyor. Musk'a göre durum tam tersi. Daha fazla çocuk yapılmazsa medeniyet çökecek. 


The Wall Street Journal'ın CEO Konseyinde ölüm ve uzun yaşam hakkında da konuştu. Musk'a göre ölmek gerekli ve ve sonsuza kadar yaşamanın bir önemi yok.

ELON MUSK ÇOCUĞUNUN İSMİYLE KONU OLMUŞTU

Space X'in CEO'su Musk, müzisyen Grimes ile birlikteliğinden doğan çocuğuna X Æ A-12 ismini vermişti. Bir röportaj sırasında çocuğunun ismini unutmuşluğu da bulunuyor. Geçtiğimiz ay çocuğu ile birlikte videolu konferansa katılmıştı.

ELON MUSK'IN 6 ÇOCUĞU VAR

3 defa evlenen Elon Musk dediğine önem veriyor olacak ki toplamda 6 çocuğu bulunuyor. Grimes ile uzun süredir birlikte olan Musk, geçtiğimiz aylarda ayrılmışlardı. Elon Musk yaptığı açıklamalarda sonraki çocuğunun kız olmasını istediğini belirtti. Musk'ın bu  bağlamda kendi dediğine inandığı çok bariz. Çocuk oranları Avrupa'da 2'nin altında bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal