Ekrem İmamoğlu ile Özgür Özel arasında soğuk savaş: Yeni detaylar ortaya çıktı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında yaşanan gerilimde yeni detaylar ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre İmamoğlu’nun Burcu Köksal konusunda, Özel üzerinde bir baskı kurmak istediği belirtiliyor. Öte yandan İmamoğlu destekçilerinin Özel’in yönetiminden rahatsız olduğu da dillendiriliyor. İşte detaylar…

08.03.2024-09:44 - (Son Güncelleme: 08.03.2024-17:51)

Yerel seçimler öncesinde partilerin çalışmaları devam ederken ana muhalefet partisi CHP’de sular durulmuyor. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında yaşanan gerilimde yeni gelişmeler yaşandığı belirtilirken, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerinde olsaydım Murat Kurum'u adaylıktan çekerdim' sözleri hakkında, "Bunu ana muhalefet partisinin genel başkanı söylerse bu ne anlam ifade eder? Bu aslında karşılarında güçlü bir aday olduğunu ve o adayın kendilerini huzursuz ettiğini gösteren bir ifadedir. Bu cümle başlı başına siyasi bir amatörlük cümlesi. Bence burada Özgür Özel'de bir acemilik var." dedi.

İmamoğlu taraftarları Özel’den rahatsız

Acet, CHP ile DEM Parti arasındaki 'Burcu Köksal' olayına dair İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'nun açıklamalarını değerlendirdi. Acet, İmamoğlu'nun yüksek perdeden konuşmasının, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e bir göndermede bulunduğunu ve İmamoğlu'nun Özel'in yönetimindeki boşluğu doldurarak bir pozisyon almaya çalıştığını düşündüğünü ifade etti. 

Ekrem İmamoğlu ile Özgür Özel arasında soğuk savaş: Yeni detaylar ortaya çıktı

Acet, İmamoğlu'na yakın çevrelerden aldığı bilgilerle, Özgür Özel'in İmamoğlu'na karşı olumsuz bir tavır sergilediğini ve İmamoğlu'nun lehine değil, aleyhine bir siyasi söylem yürüttüğünü belirtildiğini aktardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal