12 Bin TL altında emekli maaşı alanların yüzünü asmasına gerek yok! Belediye her başvurana 2 Bin TL verecek

Belediyelerde emekli vatandaşlar için çalışmalar hız kesmeden devam ederken, bu sefer müjde 12.000 TL altında emekli maaşı alanlar için duyuruldu. 12.000 TL altında maaş alanlar belediyeden 2.000 TL destek alabilecek.

08.03.2024-09:34 - (Son Güncelleme: 08.03.2024-10:59) 12 Bin TL altında emekli maaşı alanların yüzünü asmasına gerek yok! Belediye her başvurana 2 Bin TL verecek

 Önümüzdeki ay zorunlu şekilde bayram ikramiyeleri yatacağı konuşulan detaylar arasında yer alıyor. Hal böyle olunca Bağ – kur, SSK ve Emekli Sandığı emekli vatandaşları büyük bir merakla bayram ikramiyelerinin yatırılmasını bekliyordu. Nisan ayında yatırılacak olan emekli bayram ikramiyesi 3.000 TL olarak belirlenmişken, belediyeler bu ikramiyeye ek olarak emekli vatandaşlara neler sunabiliriz konularında detaylı çalışmalar gerçekleştiriyor. Her ilin ve ilçenin Belediyesi kendi vatandaşlarına özel olarak sosyal yardımlar ve ek ödemeler sağlıyor. Tam bu noktada müjde dolu haber Seferihisar Belediyesi tarafından verildi. Seferihisar Belediyesi emekli vatandaşlara müjdeli haberi duyurdu.

12.000 TL altında maaş alan emeklilere 2.000 TL destek ödemesi sağlanıyor

Martın ikinci haftasına doğru yaklaşmışken, vatandaşlar bakanlık tarafından sunulacak olan destek yardımlarının ne zaman yatırılacağını dair araştırmalara hız kesmeden devam ediyor. Paylaşılan bilgiler doğrultusunda ayın 15’i itibariyle destek ödemelerinin tek tek hesaplara yatırılacağı paylaşılan bilgiler arasında. Bakanlığın sunmuş olduğu destek ödemelerinin yanı sıra; belediyeler tarafından da dar gelirli vatandaşlara, ihtiyaç sahiplerine ve emekli vatandaşlara destek yardımları sunulmaya devam ediliyor. Seferihisar Belediyesi tam bu noktada özellikle emekli vatandaşların yüzlerini güldürecek harika bir destek programına imza attı. Emekli maaşını 12.000 TL altında alan vatandaşlar için 2.000 TL destek ödemesi sağlayacağının altını çizdi. 

Emekliye 2 Bin TL ödeme

2.000 TL destek ödemesinin başvuru şartları belli oldu

Seferihisar Belediyesi tarafından sunulacak olan 2.000 TL destek ödemesi için şartlar paylaşıldı. Başvuruda bulunacak olan vatandaşın üzerine kayıtlı herhangi bir aracın ya da taşınmasının bulunmaması, hane geliri alan ikinci bir kişinin bulunmaması şartları mevcut. Seferihisar belediyesinin sunmuş olduğu bu yardımdan yararlanmak isteyen vatandaşlar belediyeye bizzat giderek müracaat etmeleri gerekiyor.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal