Oyak Renault Üretime Geçici Bir Süre Ara Veriyor

Oyak Renault Otomobil Fabrikaları, "Üretime yeniden başlama tarihi ülkedeki ve dünyadaki gelişmelere göre Oyak Renault ve Groupe Renault kararları doğrultusunda paylaşılacaktır." açıklamasını yaptı.

25.03.2020-17:16 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-17:09) Oyak Renault Üretime Geçici Bir Süre Ara Veriyor

Oyak Renault Otomobil Fabrikaları, "Üretime yeniden başlama tarihi ülkedeki ve dünyadaki gelişmelere göre Oyak Renault ve Groupe Renault kararları doğrultusunda paylaşılacaktır." açıklamasını yaptı.

Oyak Renault Otomobil Fabrikaları'nın yeni tür coronavirüsle mücadele kapsamında 26 Mart itibarıyla çalışmalarına kademeli olarak geçici bir süre ertelendiği aktarıldı.

Oyak Renault Otomobil Fabrikaları'nın açıklamasında, firmanın, bütün dünyayı etkileyen salgına ilişkin gelişmeleri uzun bir süredir yakından izlediği belirtildi.

Bu kapsamda önleyici önlem ve uygulamaların bugüne dek devreye koyulduğu ifade edilen açıklamada, "Her zaman önceliğimiz olan çalışan sağlığını göz önüne alarak, Sağlık Bakanlığı'nın yönergeleri doğrultusunda önleyici tedbir ve uygulamaları bugüne kadar devreye aldık, almaya da devam ediyoruz. Global tedarik zincirinde yaşanan aksamaları da dikkate alarak Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’ndaki faaliyetlerimizin büyük bir kısmına 26 Mart itibarıyla kademeli olarak geçici bir süre ara veriyoruz." ifadelerine yer verildi.

"Üretime yeniden başlama tarihi gelişmelere göre paylaşılacak"

Açıklamada, bu süre boyunca, Oyak Renault yönetiminin, virüsün yayılmasının önüne geçilmesine yönelik olarak Sağlık Bakanlığı aracılığıyla kamuoyuna verilen tavsiyelerle, personellerini evlerinde kalmaya, ulusal ile yerel makamların talimatlarına uymaya davet ettiği belirtildi.

Üretime tekrar başlama tarihinin ülkedeki ve dünyadaki gelişmelere bakılarak Oyak Renault ve Groupe Renault hükümleri doğrultusunda paylaşılacağı belirten açıklamada, "Oyak Renault iş paydaşları, faaliyetler ve üretimin yeniden başlatılmasıyla ilgili tüm önemli gelişmeler hakkında Oyak Renault web sitesi üzerinden bilgilendirilecektir." ifadesi kullanıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal