Koronavirüs Bisiklet Satışlarını Artırdı

BİSED Başkanı Emanet, 'Türkiye'de ve diğer ülkelerde bisiklet satışları patlamış durumda. Kullanıcı şu an arzu ettiği ürünleri bulmakta zorlanıyor ve tercihine en yakın modellere ulaşmaya çalışıyor' ifadesini kullandı.

14.07.2020-17:37 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-17:30) Koronavirüs Bisiklet Satışlarını Artırdı
Bisiklet Endüstrisi Derneği (BİSED) Yönetim Kurulu Başkanı Esat Emanet, koronavirüs pandemisi sebebiyle başlayan durağan yaşamın ve ulaşımda sosyal mesafeyi muhafaza isteğinin bisiklet satışlarını öngörülerin üzerine çıkarttığını belirtti.

Bisiklet ile yedek parça satışında artan satış trendinin, 2021'de de devam edeceğini beklediklerini belirten Emanet, sektörün gelecek senenin hazırlıklarına şimdiden başladığını belirtti.

İHRACATTA ARTIŞ

Emanet, Türk bisiklet ile elektrikli bisiklet sanayisinin bu senenin ihracat eğiliminin bütün negatifliklere rağmen başarılı bir grafik gösterdiğine işaret ederek şu ifadeleri kullandı:

'Başta Avrupa pazarı olmak üzere yakın coğrafyalardaki bilinirliğimizin olumlu yükselişi ihracat rakamlarımıza da yansıyor. Yurt dışı platformlarda her geçen yıl daha uzun süreli bayrak gösteriyoruz. Özellikle pandemi süreci ve sonrasında BİSED üyelerimiz yurt dışı müşterilerinden sezonsal etkilerden bağımsız daha fazla talep aldıklarını ifade etmektedirler. Sektör, ihracat planlamalarında vites yükseltmiş ve daha güçlü pedal basar duruma geçmiştir. Yıllık ortalama 350-400 bin adet olan ihracat verilerini bu yıl çok daha artırmaya yakınız.'

Emanet, varılan nokta itibariyle Türkiye'de ile başka ülkelerde bisiklet satışlarının patlamış halde olduğunu ifade ederek 'Kullanıcı şu anda arzu ettiği ürünleri bulmakta zorlanıyor ve tercihine en yakın modellere ulaşmaya çalışıyor. Hem yedek parça tedarikçilerinin hem de bisiklet üreticilerinin yoğun talep karşısında zorlandıklarına şahit oluyoruz.' açıklamasında bulundu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal