Emeklilere Müjde! Promosyonda Değişiklik Var

Bankalar emeklilere promosyonda kolaylığa gitti, takvimi öne aldı. Mayıs ayı bitimine kadar tamamlanması hedeflenen ödemelerin yüksek bir kısmı Nisan'da gerçekleşti.

18.04.2017-15:48 - (Son Güncelleme: 29.04.2017-18:16) Emeklilere Müjde! Promosyonda Değişiklik Var

Bankalar emeklilere promosyonda kolaylığa gitti, takvimi öne aldı. Mayıs ayı bitimine kadar tamamlanması hedeflenen ödemelerin yüksek bir kısmı nisan ayı içinde gerçekleşti.

Tahmini 11.5 milyon emekli beklediklerine artık kavuşuyor. Hem şartlarının olmaması hem kolay başvuru fırsatı hem de bankaların seri şekilde ödeme yapması sayesinde emekliler bekledikleri promosyonlarına daha erken bir tarihte almış olacak. Martta başlayan ve mayıs ayının sonuna kadar ödenmesi hedeflenen promosyonun yüksek bir bölümü bu ay sonu ile ödenmiş olacak.

TEK ŞART SENE BOYUNCA O BANKA İLE ÇALIŞMAK

Emeklilerin bu fırsattan yararlanması için kimlik kartı ile bankaya giderek başvuruda bulunması gerekli. Bankaya başvuru sayesinde 3 sene boyunca o banka üzerinden maaşını alacağına dair taahhüt vermesi ile başvuru tamamlanmış olup, promosyon hakkı elde edilmiş oluyordu. Bu başvurular sonucu ödemeler ise 3 şekilde yapılıyor. Bazı bankalar başvuruyu alıp, ilk emekli maaşı ile beraber yatırıyor. Bazı bankalarda başvuru gerçekleştirdikten sonra hemen ertesi gün hesaba geçiyor. Bazı bankalarda ise emeklilerin TC kimlik numaralarının son rakamına göre ödemeleri yapıyor.

TC kimlik numarasına göre ödeme gerçekleştiren bankalar ödemeleri, Mart,, Nisan ve Mayıs ayına dağıtarak ödemeleri yapıyordu. Fakat mayıs ayında ödeme alıcak kişilerinde ödemeleri nisan ayına çekildi. Bu sayde emeklilerin büyük bir kesimi mayıs ayı gelmeden ödemelerine kavuşmuş oldu. Bununla beraber bankalar kampanyalarını farklılaştırdı. Ve bu kampanyalar yine emeklilerin yüzünü güldürücek.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal