Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Dolar Kuru Bugün Ne Kadar

Dün gece FED kararının hemen sonrasında Uluslararası piyasada dolar/TL kuru yüksek seyrini korumaya devam etti. Bu karar ertesi sabah saatlerinde Dolar-euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Sorularını sordurdu

03.05.2018-09:22 - (Son Güncelleme: 03.05.2018-09:17) Dolar Kuru Bugün Ne Kadar

Dün gece FED dolar faizinde değişikliğe gitmedi. Uluslararası piyasada dolar/TL kuru yüksek seyrini korumaya devam etti. Bu karar ertesi sabah saatlerinde Dolar-euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Sorularını sordurdu

S&P'nin Türkiye'nin notunu indirmesi akabinde yönünü yukarı çeviren dolar, Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası Fed'in faiz kararı sonrası yüksek seyrini koruyor.

Bankalararası piyasada dolar/TL 4,16'nın üzerinde seyrediyor. Dolar piyasaların kapalı olduğu geç saatlerde 4,1845'e kadar yükselerek rekor seviyeye yaklaştı. Dolar 11 Nisan'da 4,1944 ile tüm zamanların en yüksek seviyesini görmüştü.

Euro/TL ise 5 lira sınırında hareket ediyor.

Dolar küresel piyasalarda başlıca para birimleri karşısında gösterdiği direnci dört ayın zirvesinin altında sürdürüyor. Dolar endeksi 92.834 ile dört ayın zirvesini görmesinin hemen sonrasında gerileyerek 92.508'de bulunuyor.

GÖZLER AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ İSTİHDAM VERİSİNDE

Fed'in bu yıl daha fazla faiz artırımına ilişkin piyasa beklentisini değiştirmemesinin hemen akabinde dikkatler yarın açıklanacak Amerika Birleşik Devletleri tarımdışı istihdam verisine çevrildi.

Fed dünkü para politikası kararında beklentilere paralel bir şekilde faiz oranlarını değiştirmeyerek yüzde 1.50-1.75 aralığında sabit tuttu.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;