Aksaray TOKİ kura çekilişi canlı yayın ile sonuçlandı! Aksaray TOKİ kura sonuçları isim listesi E-Devlet ekranı!

TOKİ Aksaray kura sonuçları Aksaray ilinde gerçekleşen çekilişin ardından araştırılmaya başlandı. Toplam 372 adet konutun sahibini bulduğu TOKİ Aksaray kura çekilişi sonrasında E-Devlet üzerinden kura sonuçları sorgulama işlemleri gerçekleştirilebiliyor.

05.03.2020-17:15 - (Son Güncelleme: 05.03.2020-16:58) Aksaray TOKİ kura çekilişi canlı yayın ile sonuçlandı! Aksaray TOKİ kura sonuçları isim listesi E-Devlet ekranı!

Türkiye'nin 81 ili için devam eden TOKİ kura çekilişi canlı yayın ile Aksaray'da gerçekleştirildi. Kura çekilişinin canlı yayın ile tamamlanmasının ardından vatandaşlar, kura sonuçları sorgulama işlemini E-Devlet sayesinde yapılabilecekler. Canlı yayın kura çekilişi ve Aksaray kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı hakkında detaylı bilgiler haberimizde.

Aksaray TOKİ kura çekilişiyle devletin başlattığı 100 bin sosyal konut sahiplendirme kampanyası devam ediyor. Kampanyanın başladığı günden bu güne kadar diğer illerde gerçekleşen kura çekilişi ile 6 bin 767 kişinin konut sahibi olduğu TOKİ kura çekilişi, 8'inci gününde Aksaray ile devam ediyor.
Canlı yayın ile verilen Aksaray TOKİ kuru çekilişinde, 372 konut sahibini buldu. 260 adet 2+1, 112 adet 3+1 tipi konut için gerçekleştirilen kura çekilişi, Aksaray Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

TOKİ AKSARAY KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ Aksaray kura sonuçları açıklandı. İsim listesi, TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden ve e-Devlet üzerinden erişime açıldı.

TOKİ Aksaray kura sonuçlarını öğrenebilmek için aşağıdaki linke tıkayabilirsiniz.

TOKİ AKSARAY KURA SONUÇLARI 

TAKSİT ARTIŞLARI NASIL HESAPLANIR?

Borç bakiyesi ve aylık taksitler her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranı, ÜFE ve TÜFE oranlarından en düşük olanına göre artırılmaktadır. İlk dönemsel artış, satış duyurularında idare tarafından ilan edilmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal