Ehliyetsiz Olarak Trafiğe Çıkan 20 Yaş Altı Gençler Pes Dedirtti

Coronavirüs tedbirleri kapsamında 20 yaş ve altının sokağa çıkması yasaklanırken, Alibeyköy'de ehliyetsiz olarak trafiğe çıkan 20 yaş altındaki gençler pişkinlikleri ile pes dedirtti. Bilinçsiz gençler, "Ceza yiyeceğimizi biliyorduk." diyerek, aslında düşünebildiklerini kanıtladı.

15.04.2020-10:24 - (Son Güncelleme: 15.04.2020-13:31)

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdürüyor. Bu nedenle birçok önlem alınırken, 20 yaş ve altındaki gençlerin sokağa çıkması yasaklandı. Alibeyköy'de önlemler kapsamında uygulama yapan polisler, Eyüpsultan Alibeyköy Namık Kemal Caddesi üzerinde trafiğe çıkan araç ve kişileri kontrol etti.

Denetleme noktasında farları kapalı şekilde hız yapan bir arabayı fark eden ekipler, arabayı durdurdu. Aracın içindeki gençlerden biri 18, diğeri ise 20 yaşında çıkarken, ekipler gençlere neden dışarı çıktığını sordu. Gençler ise, "Arkadaşımız kaza yaptı polis merkezinden geliyorduk." dedi.

Bunun üzerine ehliyet soran polisler, gençlerin ehliyetinin de olmadığını tespit etti. Polisler, araçta ve gençlerin üstünde arama yaptı. Aramada suç unsuruna rastlanmazken, memurlar gençlere ceza keseceklerini belirtti. Bunun üzerine geçler ise pişkin bir şekilde, "Ceza yiyeceğimizi biliyorduk." dedi. Ekipler daha sonra 20 yaş altı Mertcan S. ile Onur A.'ya, "Umumi Hıfzısıhha Kanunu'na muhalefet"ten biner lira idari para cezası uyguladı. Gençler daha sonra serbest bırakıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal