AÖF Kayıt Yenileme İşlemi Ne Zaman Başlayacak? Kayıt Yenileme İşlemi Nasıl Yapılır?

Birçok öğrenci AÖF kayıt yenileme işlemi ile ilgili internette araştırma yapmaktadır. Peki AÖF Kayıt Yenileme İşlemi Ne Zaman Başlayacak? Kayıt Yenileme İşlemi Nasıl Yapılır? sorusunun cevabı haberimizde…

25.01.2019-16:43 - (Son Güncelleme: 25.01.2019-16:41) AÖF Kayıt Yenileme İşlemi Ne Zaman Başlayacak? Kayıt Yenileme İşlemi Nasıl Yapılır?

Üniversitelerde bahar dönemi eğitim ve öğretim döneminin başlamasına az kaldı. Bir çok öğrenci Açık Öğretim Fakültesi’nde eğitimine devam etmekte. İnternette en çok araştırılan konulardan biri olan AÖF’nin kayıt yenileme tarihleri belli oldu.

Anadolu Üniversitesi’nin resmi sitesinden yapılan duyuruda kayıt yenileme tarihi olarak 28 Ocak 2019 ve 1 Şubat 2019 tarihleri olarak açıklandı. Kayıt yenileyecek olan öğrenciler ANASİS (Örgün Öğrenci Sistemi) üzerinden kaydını yenileyecektir.

Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden verilen tarihler arası yapılacaktır. AÖF için gerekli olan ödemeler ise Ziraat Bankası üzerinden gerçekleştirilecek.

Son Dakika Eğitim Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal