Efsane karakter geri dönüyor: Deadpool 3 ne zaman vizyona girecek? Deadpool 3 film konusu ve oyuncuları netleşti mi?

Marvel dünyasının en sevilen karakterlerinden birisi olan Deadpool’un üçüncü filmi, başrol oyuncusu Ryan Reynolds tarafından bir video ile duyurulmuştu. Bu gelişmeyle beraber film hayranları Deadpool 3 film konusu ve oyuncuları hakkında detaylı bir araştırmaya girişti. Peki Deadpool 3 ne zaman vizyona girecek? Deadpool 3 film konusu ve oyuncuları netleşti mi? İşte film hakkındaki son gelişmeler...

30.09.2022-16:53 - (Son Güncelleme: 30.09.2022-16:53) Efsane karakter geri dönüyor: Deadpool 3 ne zaman vizyona girecek? Deadpool 3 film konusu ve oyuncuları netleşti mi?

Marvel’ın çizgi roman serisinden beyaz perdeye uyarlanan Deadpool film serisi, özellikle başrol oyuncusu Ryan Reynolds’ın olağanüstü performansıyla büyük beğeni kazanmış ve süper kahraman filmlerine yeni bir soluk getirmişti. Hayran başarıyla geçen ilk iki filmin ardından üçüncü filmin ne zaman çıkacağını heyecanla beklerken, sevindiren haber yine Ryan Reynolds’tan geldi. Yakışıklı oyuncu Deadpool 3’ün geleceğini ve aynı zamanda efsanevi Marvel karakterlerinden Wolverine’i canlandıran Hugh Jackman’ın da filmde yer alacağını duyurmuştu. Peki Deadpool 3 ne zaman vizyona girecek? Deadpool 3 film konusu ve oyuncuları netleşti mi? 

Deadpool 3 ne zaman vizyona girecek? 

İlk filmi 2016’da, ikincisi ise 2018’de vizyona giren Deadpool serisinin üçüncü filmi, 6 Eylül 2024 olarak açıklandı. Filmin konusu ve oyuncu kadrosu ilerleyen zamanlarda netleşecek.

Deadpool 3

Deadpool film konusu nedir?

Marvel'in anti kahramanlarından olan Deadpool, eski bir Özel Kuvvet askeri Wade Wilson, ordudan ayrıldıktan sonra kendi halinde yaşamaktadır. Hayatına giren Vanessa ile her şeyin yolunda gittiğini düşünürken kanser olduğunu öğrenir. Vanessa'nın kendisinin bu sıkıntılı sürecini görmesini istemez ve ondan ayrılır. Daha sonra tedavi umudu sunan bilimsel bir projeye dahil olur. Ancak proje de yan etki olarak kansere tedavi olur ve Wade her şey sona erdiğinde üstün yetenekleri olan birine dönüşür.

Deadpool film oyuncuları kimler?

Deadpool serisinde şu ana kadar yer alan oyuncular Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Gina Carano, Ed Skrein, T.J. Miller, Ben Wilkinson, Paul Lazenby, Jed Rees, Andre Tricoteux, Olesia Shewchuk, Stan Lee, Leslie Uggams, Karan Soni, Stefan Kapičić, Rachel Sheen, Brianna Hildebrand. 

Filmde ayrıca Hugh Jackman da yer alacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal