Camdaki Kız dizisine dev transfer: Cemal Hünal kadroya katıldı

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız’ın yeni sezon oyuncu kadrosuna önemli bir transfer yapıldı. Ünlü oyuncu Cemal Hünal dizinin kadrosuna dahil edildi. Başarılı oyuncunun dizide baş karakterlerden birisine hayat vereceği ifade ediliyor. İşte merak edilenler...

27.09.2022-17:07 - (Son Güncelleme: 27.09.2022-17:07)

Ekranların sevilen dizilerinden Camdaki Kız’ın 3. sezonu başladı. OGM Pictures’in imzasını taşıyan başarılı diziye yeni ve önemli bir isim dahil oldu. Özellikle Issız Adam filmi ile akıllara kazınan başarılı oyuncu Cemal Hünal, Camdaki Kız dizisinin yeni sezon oyuncu kadrosuna dahil edildi. Ünlü oyuncu dizide Emir adındaki bir karakteri canlandıracak. 

Camdaki Kız son bölümde neler oldu?

Sedat’ın Alp’i dövmesi sonucunda hapse düşmesi, Köroğlu ailesinde yeni sorunların başlangıcı oldu. Rafet, Sedat'ı hapishanede ziyarete gitti ve gerçekleri oğlu Sedat'tan duymak istediğini söyledi. Sedat ise her zaman olduğu gibi gerçekler yerine babasına yalan söyledi. Nalan, yatağının baş ucuna koyulan notla tedirgin olurken apar topar Hayri'ye mesaj attı.

Camdaki Kız dizisi

Bir daha böyle bir şeyin olmayacağını söyleyen Nalan’ın sözleri karşısında Hayri herhangi bir cevap vermedi. Cana, Alp'e reddedemeyeceği bir teklif sunarken Alp, teklifi bir şartla kabul edeceğini ve bebeği dünyaya getirmeyeceği sözünü Cana'dan aldı.

Nalan yaşadığı tedirginlikler neticesinde kendisine son dönemde kötü davranan Selen ile yüzleşti. Üstü kapalı yaşanılanların farkında olduğunu söyleyen Selen notu kendisinin yazdığını söylemedi. Nalan mesajlarına cevap alamadığı Hayri'ye depoda buluşmak için mesaj attı. Hapishaneden çıkan Sedat eşinin peşinde depoya inerken Hayri ve Nalan depoda köşeye sıkıştı.

Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü 29 Eylül 2022 Perşembe günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal