Camdaki Kız Nalan’ın aslında kim olduğu ortaya çıktı: Meğer dizideki Nalan Türkiye’nin en ünlü isminin eşiymiş

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran, Camdaki Kız dizisi hakkında ortaya atılan iddia gündemde bomba etkisi yarattı. Meğer hikaye Türkiye’nin en ünlü isimlerinin hayatıymış. İşte detaylar…

27.09.2022-15:18 - (Son Güncelleme: 27.09.2022-15:18) Camdaki Kız Nalan’ın aslında kim olduğu ortaya çıktı: Meğer dizideki Nalan Türkiye’nin en ünlü isminin eşiymiş

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Selma Ergenç ve Cihangir Ceyhan gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız, ünlü psikolog Gülseren Budayıcıoğlu’nun, bir danışanın hayatından kaleme aldığı bir kitap. Ağır travmaların yer aldığı hikaye yayınlandığı her bölüm reyting rekorları kırıyor. Ancak dizi ile ilgili öyle bir iddia ortaya atıldı ki, gündeme bomba gibi düştü. Dizideki Nalan’ın ünlü iş insanının eşi olduğu iddia edildi. 

Camdaki Kız Nalan gerçekte Alara Koçibey mi?

Türkiye’nin en skandal ailelerinden biri olan Uzan ailesi hakkında ortaya yeni bir iddia ortaya atıldı. Camdaki Kız’a konu olan hikayenin Uzan ailesi ve Cem Uzan’ın eski eşi Alara Koçibey’i anlattığı iddia edildi. Cem Uzan’la evliliği sürecinde oldukça zor günler geçiren Alara Koçibey’in o dönem destek almak için psikolog Gülseren Budayıcıoğlu’na gittiği ve hikayenin oradan çıktığı konuşuluyor. 

Alara Koçibey ve Cem Uzan’ın evliliği 

97 yılında Amerika’da sade bir törenle evlenen Rumeli Holding’in veliahtı Cem Uzan ve Alara Koçibey’in ilişkisi birçok inişli çıkışlı süreç yaşadı. TMSF tarafından ailenin tüm mal varlığına el konulduğunda da, Cem Uzan Genç Parti’yi kurup seçim gezisine çıktığında da, Alara Koçibey, eşinin yanında yer aldı. Ancak evlilikleri boyunca da eşi Alara’yı sık sık aldattığı iddia edilen Cem Uzan, Paris’e taşındıktan sonra Koçibey’le olan evliğini sonlandırmış ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Derin Mermerci ile aşk yaşamaya başlamıştı. O dönemlerde Cem Uzan ve Derin Mermeci’nin ilişkisinin ise ikisinin de evli olduğu dönemde başladığı iddia edildi. 

Alara Koçibey Nalan mı?

Alara Koçibey şoförüyle aşk yaşadı iddiası

Evliliklerinde sorunların olduğu iddia edilen ve Cem Uzan’ın Paris’e kaçmadan önce sık sık eşini aldattığı ve evden uzaklaştığı belirtildi. Hakkında yakalama kararı öncesi ise Cem Uzan’ın eşinin kendisini şoförü ile aldattığını öğreniyor. Ailelerin isteği üzerine yapılan anlaşmalı evliliğin ise böylece sonlanıyor. Tüm yaşanılan bu zorlu süreci atlatamayan Alara Koçibey ise destek için psikolog Gülseren Budayıcıoğlu’ndan destek alıyor. 

Alara Koçibey'in hikayesinin Nalan ile benzerliği

Alara Koçibey 1971 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Babası ralli sporcusu Renç Koçibey ve annesi Meryem Koçibey’dir. Seben Koçibey adında bir kız kardeşi bulunmaktadır. Lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra üniversite hayatına 3 farklı ülkede devam etti. İstanbul, Londra ve New York’ta İç Mimarlık eğitimi aldı. İşadamı Cem Uzan ile evliliğinden Emre Renç ve Yasemin Paris adında iki çocuğu dünyaya geldi. Alara Koçibey Cem Uzan 13 yıl sonra olaylı bir şekilde ayrıldı.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal