Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan kimdir? Aslıhan Doğan Turan nereli ve kaç yaşında? Aslıhan Doğan Turan hayatı ve biyografisi

Galatasaray’da futbola veda eden Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan’ın hayatı günün araştırılan konuları arasında yer aldı. Peki Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan kimdir? Aslıhan Doğan Turan nereli ve kaç yaşında? Aslıhan Doğan Turan hayatı ve biyografisi haberimizde...

26.09.2022-17:07 - (Son Güncelleme: 26.09.2022-17:07)

Ünlü futbolcu Arda Turan ile 4 yıldır evli olan Aslıhan Doğan Turan’ın hayatı, Arda Turan’ın futbola veda etmesinin ardından sıkça araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Aslıhan Doğan Turan hayatı ve biyografisi hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyen kişiler internet üzerinden konu hakkında yoğun bir araştırma yürütmeye devam ediyor. Peki Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan kimdir? Aslıhan Doğan Turan nereli ve kaç yaşında?

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan kimdir?

Aslıhan Doğan Turan, 4 Aralık 1985 yılında dünyaya geldi. İş insanı Sabri Doğan’ın kızı olan Aslıhan Doğan, 2015 yılından bu yana ilişki yaşadığı  Galatasaraylı milli futbolcu Arda Turan ile 2018 yılında sade bir nikah töreni ile evlendi. 

Aslıhan Doğan

Aslıhan Doğan Turan, Arda Turan ile olan evliliğinden Arda Hamza Turan adında bir çocuk sahibi oldu. 1.60 boyunda olan Aslıhan Doğan’ın Instagran hesabında yaklaşık 342 bin takipçisi bulunuyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal