Edirne'de Korkutan Yangın

Edirne'nin Keşan ilçesinde yan yana bulunan 2 mobilya ve 1 beyaz eşya mağazası, çıkan yangında alevler içerisinde kaldı.

09.04.2019-20:46 - (Son Güncelleme: 09.04.2019-20:36) Edirne'de Korkutan Yangın

Edirne'nin Keşan ilçesinde Büyük Cami Mahallesi Önder Caddesi'nde yer alan bir mobilya mağazasının bodrum katındaki depoda saat 08.30 sıralarında yangın çıktı.

6 SAATTE TAMAMEN SÖNDÜRÜLDÜ

Alevler kısa sürede yayılarak, dükkanın bitişiğindeki bir başka mobilye mağazası ile beyaz eşya mağazasına da sıçradı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin 6 saatlik müdahalesi sonucu tamamen söndürüldü.

KULLANILAMAZ DURUMA GELDİ

Müdahale esnasında dumandan etkilenen bir itfaiye erine, hazır bekletilen ambulansla oksijen tedavisi uygulandı. Yangında, mağazalardaki mobilya ve beyaz eşyalar ile üzerinde bulunan 5 katlı bina kullanılmaz duruma geldi. Polis, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlattı.

BİLGİ ALDILAR

AK Parti MKYK Üyesi ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan Kaymakamı Nuri Özder ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan da bölgeye gelerek, yetkililerden bilgi aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal