Eda Taşpınar'ın sevgilisi kimdir? Dudak dudağa fotoğraf paylaştı herkes merak ediyor!

Eda Taşpınar’ın sosyal medya paylaşımı magazin gündemini salladı. Taşpınar’ın yeni sevgilisi ile dudak dudağa verdiği aşk dolu pozlar gündeme bomba gibi düştü. Ünlü ismin gizemli sevgilisi ile paylaştığı fotoğrafların ardından, Eda Taşpınar’ın sevgilisi kim? Sorusuna yanıt aranmaya başladı.

08.04.2022-21:09 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-21:09) Eda Taşpınar'ın sevgilisi kimdir? Dudak dudağa fotoğraf paylaştı herkes merak ediyor!

İddialı paylaşımlarıyla sıkça adından söz ettiren Eda Taşpınar, sosyal medya hesabından yayımladığı fotoğraflarla gündemi sarstı. Yeni sevgilisi ile aşk dolu pozlar veren ünlü isim, paylaşımıyla birlikte ilişkisini de takipçilerine açıklamış oldu. İkilinin dudak dudağa verdiği pozların paylaşılmasıyla magazin gündeminde yer yerinden oynadı. Paylaşımı görenler, Eda Taşpınar’ın sevgilisi kim? Sorusuna yanıt arıyor.

Aşkını ilan etti

Sosyal medya hesabı Instagram’ı aktif bir biçimde kullanan ve iddialı paylaşımları ile sıkça açından söz ettiren Eda Taşpınar, çok konuşulan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. 42 yaşındaki ünlü isim, yüzünü gizlediği sevgilisiyle iddialı fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. Taşpınar, bu paylaşımıyla ilişkisini de herkese ilan etmiş oldu.

Sosyal medyasında yayınladığı iddialı fotoğrafları yorumlara kapatan Eda Taşpınar’ın paylaşımına binlerce beğeni geldi. Hayatının çoğunu yurt dışında geçiren Taşpınar, birkaç ay öncesinde Panama’ya gitmişti. Tatilinden anları sosyal medyadan takipçileri ile paylaşan ünlü isme, yaptığı paylaşım sebebiyle Instagram’dan uyarı almıştı. Şezlong üzerindeyken çekilen bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Eda Taşpınar’ın bu paylaşımı Instagram tarafından pornografik olduğu gerekçesiyle kaldırılmıştı. Paylaşımının kaldırılmasının ardından Taşpınar, tepkisini “Gerçekten mi?” sözleriyle diye getirmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal