Ecem Uzun evleniyor mu, düğün tarihi belli oldu mu? Jet Sosyete’nin yıldızı Ecem Uzun'dan sevindiren haber

Ecem Uzun’un sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar takipçilerinin dikkatini çekti. Güzel oyuncu Ecem Uzun nişanlandı. Evlilik yolunda ilk adımı atan oyuncunun evlilik tarihi merak ediliyor. Peki, Jet Sosyete’nin yıldızı Ecem Uzun evleniyor mu? Ecem Uzun düğün tarihi belli oldu mu? İşte konu hakkında merak edilen tüm soruların yanıtı…

08.03.2022-23:55 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-17:08)

Instagram hesabından paylaştığı story ile mutluluğunu takipçileri ile paylaşan Ecem Uzun, merak konusu oldu. Nişan görüntülerini sevenleri ile paylaşan güzel oyuncunun sevinci yüzünden okunuyordu. Görüntüleri gören takipçiler hemen Ecem Uzun’un ne zaman evlendiği hakkında bilgi almak için araştırma yapmaya başladı. Uzun hakkında bilgi almak isteyen kişiler ne zaman evlendiğini, sevgilisinin kim olduğunu, düğün tarihinin belli olup olmadığı araştırmalarını yapıyor. Peki, Jet Sosyete’nin yıldızı Ecem Uzun evleniyor mu? Ecem Uzun düğün tarihi belli oldu mu? İşte konu hakkında merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

Ecem Uzun evleniyor mu?

Deniz Şeremetli ile aşk yaşayan Ecem Uzun evlilik yolunda ilk adımı attı. 6 Mart Pazar günü nişanlanan çift düğün tarihlerini de belirledi.

Daha önce Küçük Sırlar', 'Şeref Bey', 'Pulsar' ve 'Jet Sosyete' gibi dizilerde rol alan güzel oyuncunun paylaşımları takipçilerini sevindirdi. Insatagram hesabından paylaşım yapan Uzun, mutlu gününde takipçilerini de unutmadı. Mutluğu yüzünden belli olan oyuncunun düğün tarihi de merak konusu oldu.

Ecem Uzun Evleniyor MuEcem Uzun düğün tarihi belli oldu mu?

Ecem Uzun ile Deniz Şeremetli mutluluklarını pasta keserek kutlarken çiftten yaza düğün haberi geldi. 

Ecem Uzun'un sevgilisi kim?

Notre Dame de Sion lisesinden 2011 yılında mezun olan Deniz Şeremetli, üniversite eğitimini ise Universite de Caen Normandie'de almıştır. Üniversitede sanat uzmanlığı üzerine okuyan Şeremetli, mezun olduktan sonra çalışma hayatına başlamıştır. Deniz Şeremetli, İstanbul’da yaşamaktadır. 2019 yılından beri özel bir şirkette satış ve pazarlama temsilcisi olarak görev yapan Şeremetli, 6 Mart Pazar günü sevgilisi Ecem Uzun'un ile nişanlandı.

Ecem Uzun KimdirEcem Uzun kimdir?

17 Haziran 1992 yılında dünyaya gelen Ecem Uzun, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. İlk oyunculuk deneyimini Ülker reklamı ile yapan oyuncu birçok projede kendini gösterdi. Birçok dizide rol alan oyuncu Jet Sosyete’nin yıldızı olarak bilinmektedir.

Aliye, Geniş Zamanlar, Pulsar, Gönül Salıncağı ve Ah Kalbim gibi dizilerde önemli roller aldı. Star TV ekranlarında yayınlanan Küçük Sırlar dizisinin oyuncu kadrosunda da yer aldı.

2016 yılındaki bir diğer Film projesi ile uluslararası alana da açılmış olan oyuncu Yeşim Ustaoğlu’nun yazıp yönettiği dram türündeki Tereddüt isimli filmle yükselişe geçti. Ecen Uzun uluslararası film festivallerinde de gösterime giren Tereddüt filmi ile ününü Türkiye dışına taşırmayı da başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal