Ebru Şallı ile Uğur Akkuş boşanıyor mu? Ünlü isimden iddialara yanıt geldi

Ebru Şallı’dan boşanma iddialarına yanıt geldi. Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş’un adının dolandırıcılık iddialarına karışmasından sonra sosyal medyada Akkuş soyadını kaldırdı. 2019 yılında evlenen çiftin boşanacağı düşünülmeye başladı. Peki, Ebru Şallı Uğur Akkuş boşanıyor mu? Ebru Şallı boşanıyor mu? Ebru Şallı boşanma iddialarına ne yanıt verdi? İşte Ebru Şallının boşanma iddialarına yanıtı…

20.03.2022-18:13 - (Son Güncelleme: 20.03.2022-18:14) Ebru Şallı ile Uğur Akkuş boşanıyor mu? Ünlü isimden iddialara yanıt geldi

Bir süredir adı çok duyulan Uğur Akkuş dolandırıcılık iddiaları ile gündeme geldi. Ebru Şallı ile evli olan Akkuş Kuveytli yatırımcıları dolandırdığı iddiası ile yargılandı. Uğur Akkuş ‘un 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığı ileri sürüldü. Bu nedenle ünlü çiftin evlerine haciz geldiği ve Amerika’ya yerleştikleri söylendi. Tüm bu olaylardan sonra Ebru Şallı’nın sosyal medya hesabından Akkuş soyadını kaldırması çiftin boşanıyor olduğunu düşündürdü. Çiftin boşanma kararı aldığı iddia edilirken Ebru Şallı’dan iddialara yanıt gecikmedi. Peki, Ebru Şallı Uğur Akkuş boşanıyor mu? Ebru Şallı boşanıyor mu? Ebru Şallı boşanma iddialarına ne yanıt verdi? İşte Ebru Şallının boşanma iddialarına yanıtı haberimizde…

Uğur Akkuş’tan cevap 

Daha önce muhabirlere cevap veren Uğur akkuş, "Valla şöyle söyleyeyim şu zamana kadar 65 ülke gezdim, her sene dünyanın her yerine gidiyoruz. Her gittiğimizde böyle şeyler çıkıyor, hiç umursamıyoruz bunları. Son iki yıldan beri her gün bir haciz geliyor ama bunlar doğru değil" ifadelerini kullandı.

Ebru Şallı eşinin soyadını kaldırdı

Haklarında çıkan tüm iddialara rağmen birlikteliklerine devam eden Ebru Şallı Uğur Akkuş çifti hakkında ortaya atılan iddia kafaları karıştırdı. Ünlü mankenin sosyal medya hesabından 'Akkuş' soyadını kaldırması dikkat çekti. Bu hareketin üzerine pek çok kişi çiftin boşandığını söylemeye başladı.

Ebru Şallı Uğur Akkuş2. Sayfa adlı magazin programında Ebru Şallı'nın gelen hacizler yüzünden canının sıkıldığı, haciz memurlarının eski eşi Harun Tan’ın evine kadar gittiği iddia edildi. Borçlar yüzünden bunalan Ebru Şallı’nın ise boşanmak istediği söylendi.

Ebru Şallı’nın eşinin soyadını kaldırması ile boşanacakları düşünülürken ikilide şok yanıt geldi. Çift Uğur Akkuş kızı Aden Su’nun 9. doğum gününü yakın dostları ile birlikte kutladı. Akkuş ve Şallı ailesinden herkesin partide yer alması mutlu olduklarını ortada boşanma gibi bir durum olmadığını gösterdi.

"Hepinizi seviyorum"

Uğur Akkuş’un kızı Aden Su için düzenlenen doğum günü partisinde pastayı Uğur Akkuş, Ebru Şallı, Aden Su ve Emir Alp birlikte kesti. Mutlu anlarını sosyal medya hesabından paylaşan Şallı, fotoğrafta kullandığı etiket ile evliliğinde sorun olmadığını mesajını verdi. Fotoğraflarda,“adenimiz”,“hepinizi seviyorum”, “sevimli beybiler” etiketiyle paylaşım yapması boşanma iddialarının boş olduğunu gösterdi.

Ebru Şallı'dan YanıtEvlat acısı yaşadı

Ebru Şallı geçtiğimiz yıl oğlu Pars’ı lenfoma kanseri nedeniyle kaybetti. Uzun süredir mücadele ettiği kanseri yenemeyen Pars Tan hayatını kaybetti. Eski eşi Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Pars’ı kaybeden ünlü manken evlat acısını hala yaşıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal