Ebru Şallı boşanıyor mu? Eşi Uğur Akkuş'un borçlarından ağzı yanan Şallı'dan herkesi şaşırtan o hamle geldi

Ünlü model ve sunucu Ebru Şallı'nın, bir süredir birlikte olduğu eşi Uğur Akkuş'tan boşanacağı iddia edildi. İşte habere ilişkin o detaylar...

18.03.2022-11:40 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-12:13)

Güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan ünlü model ve sunucu Ebru Şallı hakkında magazin gündemine ve sosyal medyaya bomba bir iddia düştü. Geçtiğimiz haftalarda ünlü modelin eşi Uğur Akkuş'un Kuveytli yatırımcıları dolandırdığı ve bu nedenle hakkında hapis istemiyle bir dava açıldığı gündeme gelmişti. Bunların yanı sıra borç batağında olduğu söylenen ve hem evine hem de ofisine haciz memurlarının gelerek işlem başlattığı konuşulan Akkuş konuya ilişkin bir açıklama gelmezken, ünlü çift bir süredir yaşamlarına ABD'de devam ediyordu. Borçları olduğu için Türkiye'ye dönmedikleri iddia edilen güzel model Ebru Şallı ise yakın bir zamanda konuya ilişkin bir açıklama getirmişti. Şallı yaptığı açıklamada; ''Valla şöyle söyleyeyim şu zamana kadar 65 ülke gezdim, her sene dünyanın her yerine gidiyoruz. Her gittiğimizde böyle şeyler çıkıyor, hiç umursamıyoruz bunları. Son iki yıldan beri her gün bir haciz geliyor ama bunlar doğru değil'' şeklinde çıkan iddiaları yalanlamıştı. 

Sosyal medya hesabından Akkuş soyadını sildi

TV8 ekranlarında yayınlanan ve ekranların sevilen magazin programlarından biri olan 2.sayfa isimli programda, Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan boşanacağı iddia edildi. Program sunucularının yaptığı açıklamaya göre, eve ve ofise gelen hacizlerden artık sıkılan Ebru Şallı, bu sürece dayanamayarak boşanmaya karar verdi. Sosyal medya hesabındaki isminden Akkuş soyadını kaldıran ünlü modelin bu hamlesi de, boşanma iddialarını güçlendiren nedenlerinden biri oldu. Henüz konuya ilişkin bir açıklama yapmayan ünlü modelin, hayranlarına boşanıp boşanmayacağı konusunda bir açıklama yapıp yapmayacağı da merak konusu oldu. 

Ebru Şallı boşanıyor mu?

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal