Yedinci kez evlenmek için gün sayan Seda Sayan'ın Çağlar Ökten'le düğün rotası belli oldu!

Mayıs ayında evleneceğini açıklayan ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın nerede nikah kıyacağı ortaya çıktı. İşte habere ilişkin o detaylar...

18.03.2022-10:47 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-17:59)

Sabahın Sultanı Seda Sayan isimli programındaki solisti Çağlar Ökten'le aşk yaşamaya başlayan ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenme teklifi aldığı ortaya çıkmıştı. Güzel şarkıcı ilk önce bu iddiaları reddetse de sonrasında gerçeği açıklayarak kendisinden 25 yaş küçük sevgilisiyle yakında evleneceklerini duyurmuştu. 2.sayfa isimli magazin programına bağlanan ünlü şarkıcı Sayan ilişkisi hakkında; ''Temmuz'da düşünüyorduk ama öne aldık. Mayıs'ta nikah masasındayız. Tam tarihini şimdi vermeyeyim. Çağlar'ın araştırılmaya ihtiyacı yok. Çok temiz, düzgün biri. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Yurt dışında evleneceğiz, konsoloslukta. Bugüne kadar evlilik sözleşmesi yaptım ama Çağlar'la yapmama hiç gerek yok. Doğru zamana ve kadere çok inanan biriyim. Çağlar kendi bütçesinin üstüne çıkarak bana pırlanta yüzük almış. Kıyamam ona. Telli duvaklı gelinlik giymem. Sakin bir elbise giyer erimin peşinden giderim. Yaş farkına takılanlara söylüyorum biz takılmıyoruz onlar da takılmasın… Sevginin, aşkın yaşı rakamları olmaz. 'Akıl yaşta değil baştadır.' Benim karşımda saygı duyduğum bir erkek var. Başkalarının 70 sevgilisi vardır konuşulmaz sen gidersin 6 evlilik yaparsın konuşulur bunlar bizim umurumuzda değil'' ifadelerini kullanmıştı. 

Nikah Prag'da kıyılacak 

Dolu dizgin basına yansıyan bu aşktan sonra önceki gün bomba bir iddia ortaya atıldı. Ünlü şarkıcı Seda Sayan'la aşk yaşayan Çağlar Ökten'in yakın bir zaman önce sevgilisinden Sayan için ayrıldığı iddia edildi. Bunun karşılığında Sayan'ın Ökten'e albüm teklifi edildiği öne sürülse de, başarılı şarkıcıdan henüz konuya ilişkin bir açıklama geldi. Mayıs ayında evlenecekleri duyuran ünlü şarkıcının düğün detayları da yavaş yavaş belli oldu. Hürriyet gazetesinden İsmail Bayrak'ın duyurduğu bilgiye göre, son dönemlerde gündemden üşmeyen aşık çiftler evlenecekleri rota olarak Prag'ı seçtiler. Aşıklar şehri olarak bilinen Prag'da, evlenecek olan çiftin yakın arkadaşları da bu tatile eşlik edecek. Dekolteli bir elbise giyeceği konuşulan ünlü şarkıcının ise genç eşinden veto yediği iddia edildi. 

Seda Sayan'dan evlilik açıklaması geldi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal