Sivri diliyle bilinen Bircan Bali programına konuk aldığı eski eşine sorduğu sorularla ecel terleri döktürdü!

Ünlü sunucu Bircan Bali yeni açtığı Youtube kanalına konuk alarak eski eşini aldı. Bali'nin sorduğu bir soru olay oldu. İşte habere ilişkin o detaylar...

18.03.2022-09:41 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-09:41)

Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının yıllardır sunucularından biri olan Bircan Bali, ekranların en başarılı sunucuları arasında yer alıyor. Yaptığı yorumlar, ortaya attığı iddialar ve sivri diliyle bilinen Bali, şimdilerde kendisine Youtube kanalı açtı. Dijital medyada yayınlanacak programına isim de koyan Bali, ''Bircan'ın Gözünden'' olarak seçti. Konuk olarak çocuğun babası eski eşi Ömer Gezen'i alan ünlü sunucu, eski eşini zorlayacak sorular sordu. 2019 yılında nikah masasına oturduğu eşi Ömer Gezen'le 2021 yılında tek celsede boşanan Bircan Bali duyurduğu bu kararla herkeste büyük bir şaşkınlık yaratmıştı. Yaşanan bu ani boşanmanın ardından kısa bir süre sonra yeniden bir araya gelen ünlü çift, şimdilerde ilişkilerine kaldıkları yerden devam ediyor. 

Bali aldatılıp aldatılmadığını sordu

Ünlü sunucu Bircan Bali, Youtube'da yayınlanan programına eski eşini alarak zorlayıcı bir sorudu. Eşinin gözlerine bakarak ''Beni hiç aldattın mı?'' diye soran Bali'ye eski eşi net bir cevap vererek ''Hayır'' dedi. Ünlü sunucuyla evlenmeye nasıl karar verdiğini anlatan Gezen; ''Her şey kendiliğinden gelişti. Karar vererek planlı, programlı yaptığımız bir şey değildi bu'' şeklinde konuştu. Bali'yle nasıl tanıştığını da anlatan Ömer Gezen; ''Ferman Toprak ağabeyime selamlar. Onun eşi Hilal ablanın doğum gününde tanıştık. Kötü yemek yapıyor. Sen bana soğanlı pirinç pilavı yedirdin. Kızmak yok her şey şeffaf konuşacaktık'' ifadelerini kullandı. Ünlü sunucu ve eski eşinin diyaloglarına ise yorum yağdı. 

Bircan Bali eski eşine aldatılıp aldatılmadığını sordu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal