13.04.2022-15:51 (Son Güncelleme:13.04.2022-17:05)


1

Bircan Bali, Beyaz Tv'de magazin sunuculuğu yapmaktadır.



2

Aslen Adanalıdır.



3

Şenol ipek ile 2013 yılında evlenmiştir. Aldatma iddiaları ile 2018 yılında ayrılmıştır.



4

Yaptıkları ve söyledikleri ile dikkat çeken Bali'nin bir kız çocuğu vardır.



5

Bir süre cezaevinde olan Garipoğlu’nun intihar ettiği söylendi. Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut yıllar sonra Garipoğlu'nun intiharıyla ilgili flaş sözler söyledi. Süreyya Karabulut intihara inanmadığını söyleyerek mezarı açtırmak istediğini söyleyince aile avukatı Rezan Epözdemir de "Babanın talebi olursa mezarı açtıracağız" dedi. Bircan Bali "İstersen bana dava açsın. Sana çok acı bir şey anlatayım mı? Cem Garipoğlu'nun babasını ailece çok severim çok iyi aileler. O dönem bunu kimse bilmiyor Münevver Karabulut'un babası kapı kapı dolaşıp elinde kitapla ben bunu film yapacağım dedi. Ailenin kapısına dayanıp kan parası istedi. Bu kızcağız zengin biri tarafından öldürüldü diye neredeyse adam bunu istismar edecek hale geldi. Yıllar sonra kalkıp bunu söylemesini iyi niyetli bulmuyorum. Bu işin içinde maddiyat da yoksa ben hiçbir şey bilmiyorum" şeklinde çarpıcı açıklamalar yaptı.



6

Uzun yıllar birlikte sunuculuk yapan ve yakın arkadaş olan Bircan Bali, dün gece öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu hakkında ki detayları anlattı.



7

Geçtiğimiz sene ünlü sunucu Ece Erken ile evlenen avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, dün gece uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü. Ece Erken'in yakın dostu Bircan Bali ise Söylemezsem Olmaz programında Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözlerini "Lütfen beni kurtarın" olduğunu aktardı.



8



9

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr