Seda Sayan'ın düğünü ne zaman? Seda Sayan evleniyor mu, kaçıncı evliliği olacak?

Ünlü sanatçı Seda Sayan, aynı sahneyi paylaştığı müzisyen Çağlar Ökten ile aşk yaşadığını herkesle paylaştı. Kendisinden 25 yaş küçük sevgilisinden sürpriz bir şekilde evlilik teklifi alan Seda Sayan'ın düğününün ne zaman olduğu da merak konusu oldu.

15.03.2022-11:03 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-11:04) Seda Sayan'ın düğünü ne zaman? Seda Sayan evleniyor mu, kaçıncı evliliği olacak?

Uzunca bir süredir hayatına kimseyi almayı kabul etmeyen Seda Sayan'ın 14 Şubat tarihinde kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten'den evlilik teklifi aldı. Sahnede aldığı sürpriz evlilik teklifine 'Evet' diyen ünlü şarkıcı yeni aşkını herkese ilan etmiş oldu. Seda Sayan'ın gelen evlilik teklifine verdiği cevap sonrası sanatçının hayranları Seda Sayan'ın düğünü ne zaman? sorusuna yanıt aramaya başladı.

Seda Sayan'ın düğünü ne zaman?

Seda Sayan'ın düğünü ne zaman?

Müzisyen Çağlar Ökten ile aşk yaşadığını aldığı evlilik teklifiyle duyuran 59 yaşındaki Seda Sayan, TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlandı. Burada kendisine yöneltilen soruları samimiyetle yanıtlayan Seda Sayan evlilik tarihi hakkında da bilgi verdi. Sevgilisi Çağlar Ökten ile Mayıs ayı içerisinde yurt dışında konsoloslukta evlenme planı olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı çok mutlu olduğunu da dile getirdi.

Seda Sayan evleniyor mu, kaçıncı evliliği olacak?

Seda Sayan evleniyor mu, kaçıncı evliliği olacak?

1978 yılında sahneye çıkabilmek için mahkeme kararıyla 4 Ocak 1959 olarak değiştiren Seda Sayan'ın bu güne kadar yaptığı evlilikler de en fazla merak edilen konular arasında girdi. İşte Seda Sayan'ın başında geçen evlilikler..

1987 yılının Mayıs ayında ilk eşi Rıdvan Kılıç'la evlenen Seda Sayan, aynı yıl Aralık ayında Kılıç ile boşanmaya karar verdi. 1990 yılında Sinan Engin ile ikinci evliliğini yapan Sayan bu evlilikten bir çocuk sahibi oldu. 5 yıl sonra Sinan Engin'den de boşanan Seda Sayan, Mahsun Kırmızıgül ile 3 yıl süren bir aşk yaşadı. 

Seda Sayan'ın 3. evliliği ise Soner Yapcacık ile oldu. 1998 yılında dünya evine girdiği Yapcacık ile 1999 yılında boşanan Seda Sayan, 2000 yılında Tuncay Kıratlı dördüncü evliliğini gerçekleştirdi. 1 yıl süren evlilik Ocak 2001'de son bulurken ünlü futbolcu Hakan Şükür'ün kardeşi Gökhan Şükür ile birlikte olmaya başlayan Sayan, Gökhan ile 2004 yılında evlendi ve yine 1 yıl sonra boşandı.

Ünlü türkücü Nihat Doğan ile nişanlanlılık dönemi geçiren Seda Sayan, Nihat Doğan'dan ayrıldıktan sonra Türk halk müziğinin başarılı sanatçılarından Onur Şan'la 1 Şubat 2008 tarihinde Çırağan Sarayı'nda dünya evine girdi. Seda Sayan ve Onur Şan 2 yıl süren evliliklerini 2010 tarihinde noktalarken Seda Sayan 2017 yılında yeniden mahkeme kararıyla doğum tarihi 30 Aralık 1962 olarak değiştirdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal