Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş boşanıyorlar mı? Akkuş soyadını kaldırdı!

Ebru Şallı ile eşi Uğur Akkuş 2019 yılından beri sürdürdükleri evliliklerini bitirme kararı aldıkları yönünde ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü çiftin boşanacakları söylentileri sonrası Ebru Şallı'nın sosyal medya hesabından 'Akkuş' soyadını kaldırdığı görüldü.

18.03.2022-11:57 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-11:58) Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş boşanıyorlar mı? Akkuş soyadını kaldırdı!

Uzun bir süredir birliktelik yaşayan Ebru Şallı ile Uğur Akkuş, 2019 yılında Çırağan Sarayı'nda yapılan muhteşem bir düğünle dünya evine girmişlerdi. Bu güne kadar bir çok sorunun üstesinden birlikte gelen çift, Ebru Şallı'nın evlat acısını bile birlikte atlatmışlardı.

Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş boşanıyorlar mı?

2011 yılında Kuveytli iş insanlarını yaklaşık olarak 20 milyon dolar kadar dolandırdığı ve hakkında açılan davadan da 8 yıl 4 ay hapis cezası alan Uğur Akkuş'u yalnız bırakmayan Ebru Şallı, eşinin her zaman yanında olacağını vurgulayarak desteğini esirgememişti. Fakat son günlerde boşanacakları yönde ortaya atılan söylentiler magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş boşanıyorlar mı?  

Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş boşanıyorlar mı?

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş'un maddi anlamda yaşadıkları zor günleri atlatmasının hemen ardından ayrılmaya karar verdikleri öne sürüldü. Çift konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmazken Ebru Şallı'nın sosyal medya hesaplarından 'Akkuş' soyadını sildiği görüldü.

Eski manken ve model Ebru Şallı'nın evlenir evlenmez değiştirdiği, Akkuş soyadını hesaplarından kaldırması yönündeki hamlesi herkesin kafasını karıştırırken çiftin hayranları 'boşanıyorlar mı' yorumlarında bulundu.

Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş boşanıyorlar mı?

Boşanma iddialarına yönelik söylentiler magazin gündeminde şok etkisi yaratırken Ebru Şallı'nın sadece soyadını değiştirdiği eşi ile birlikte çekildikleri video ve fotoğrafları henüz kaldırmadığı anlaşıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal