Tokatçı filmi kaç yılında, nerede çekildi? Tokatçı hangi ilde ve ilçede çekildi? Tokatçı filmi konusu ve oyuncuları

Bu akşam Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Yeşilçam efsanesi Tokatçı filminin kaç yılında, nerede çekildiği merak konusu oldu. Başrolünde Kemal Sunal'ın yer aldığı Tokatçı filminin konusu araştırılmaya başlandı. Peki Tokatçı filmi kaç yılında nerede çekildi? Tokatçı filminin konusu nedir? detaylar haberimizde yer almaktadır.

20.03.2022-17:11 - (Son Güncelleme: 20.03.2022-17:19) Tokatçı filmi kaç yılında, nerede çekildi? Tokatçı hangi ilde ve ilçede çekildi? Tokatçı filmi konusu ve oyuncuları

Bu akşam Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Tokatçı filminin kaç yılında nerede çekildiği merak konusu oldu. Yeşilçam efsanesi olan Tokatçı filmi 1983 yılında çekilmiştir. Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı Tokatçı filminin başrolünde ise Kemal Sunal yer almaktadır. İstanbul Sarıyer'de bulunana Reşatpaşa'da çekilen Tokatçı filmi Türk komedi filmidir.

Tokatçı filminde ne anlatılmaktadır?

Kemal Sunal'ın canlandırdığı Osman karakteri köyün ağası Hasan Ağa'nın kızını sever. Hasan Ağa kızı için çok başlık parası istediği için Osman İstanbul'a çalışmaya gider. Kimi zaman aç kalıp İstanbul'da başlık parası biriktirmeye çalışan Osman köyüne dönerken yolda tokatlanır (soyulur). Tekrar başlık parasını denkleştirmek için İstanbul'a dönen Osman orada asker arkadaşı Şevket ile karşılaşır. Şevket ona tokatçılığı öğreterek Osman'ın çok para kazanmasını sağlar. Daha sonra Şevket ile beraber köye dönen Osman arkadaşı ile bir plan hazırlayarak Hasan Ağa'yı tokatlar. 

Tokatçı filminde ne anlatılmaktadır

Tokatçı filminde yer alan oyuncular

-Kemal Sunal

-Nazan Saatçi

-Şevket Altuğ

-Ali Şen

-Ünal Gürel 

-Süheyl Eğriboz

-Selahattin Fırat

-Zuhal Üstünbaş

-Muhteşem Durukan

-Hakkı Kıvanç

-Zeki Sezer

-Şeref Çokşeker

-Celal Yonat

-Çetin Başaran

-Zeki Alpan 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal