Ebru Şahin aşka geldi! Sosyal medyada yaptığı paylaşımla herkesi imrendirdi

NBA basketçilerinden Cedi Osman ile aşk yaşayan Ebru Şahin’den aşk dolu paylaşım geldi. İşte o detaylar...

09.04.2022-16:45 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-17:47)

Atv ekranlarının sevilen dizisi Destan'ın Ak kızı Ebru Şahin NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması taşıyan Cedi Osman ile birlikteliklerini geçen yaz evlilikle taçlandırma kararı almıştı. İşleri gereği ülkeler arası aşk yaşayan çiftin mutlulukları göz kamaştırmaya devam ediyor. Hercai dizisinde ‘Reyyan’ karakteriyle şöhreti yakalayan güzel oyuncu kariyerinde emin adımlarla ilerliyor başarısıyla gündemde kalmaya devam ediyor.  Ebru Şahin Cedi Osman'a evet dedi

Evliliğe giden yol

2020 yazında Alaçatı da başlayan ilişkilerini, Kapadokya’da evlilikle taçlandırma kararı alan çift işleri gereği ayrı ülkelerde yaşıyor olsalar da mutluluklarından ödün vermiyor her fırsatta aşklarını sosyal medyada dile getirmekten çekinmiyorlar. 

Geçtiğimiz aylarda yolda basın mensuplarıyla karşılaşan ünlü çift uzatılan mikrofonları yanıtsız bırakmamıştı. 14 Şubat’ı ayrı geçirmek zorunda kalan çiftten Cedi Osman, "Ben Amerika'daydım. Ama bizim için 14 Şubat, 16 Şubat oldu. Telefi ettik" demişti. Güzel oyuncu Ebru Şahin ise, konuyla ilgili, "Cedi'nin İstanbul'a gelmesi, şu an yanımda olması en güzel hediye" şeklinde yanıt vermişti. Evlilik ne zaman sorularına karşı Cedi Osman: "Planlı bir şey yok şu an açıkçası. En doğru zamanda olacaktır" diye konuya açıklık getirmişti. İyi ki güldün

İyi ki güldün

Ünlü basketçi geçtiğimiz gün 27 yaşına girdi. Ebru Şahin kutlamayı unutmadı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: "İyi ki güldün, Yeni yaşın hoş gelsin her şeyim. Seni seviyorum" notuyla paylaştı. Ünlü basketçi paylaşıma : "İyi ki hayatımdasın seni çok seviyorum" yorumunu yaptı. 

Hayatımda ki en güzel olay

Geçtiğimiz günlerde ünlü basketçi Cedi Osman basın mensuplarına verdiği röportajında Şahin’e olan aşkını anlatmaya kelimeler yetersiz kalmıştı. Cedi Osman: "Hayatımdaki en güzel şey… Çok heyecanlıydım ve çok stresliydim. O benim için gerçekten çok özel. O bir tane... Onu gördüğüm gün bunu biliyordum. Yüzük geçen seneden beri bendeydi ve cesaretimi toplayıp, teklif ettim. Hayatımdaki en güzel olay!" diyerek aşkını ifade etmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal