Ebru Gündeş ve Reza Zarrab Boşandı!

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab'ın boşanma davası sonuçlanmıştı. Kızı ile birlikte yaklaşık 1 ay ABD’de kalan sanatçının Türkiye'ye gelmesiyle avukatları kararı tebliğ ettirdi.

29.05.2021-11:42 - (Son Güncelleme: 29.05.2021-11:42)

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab'ın boşanma iddiaları 22 nisanda davanın sonuçlanması ile gerçekliğe kavuşmuştı. Beykoz 2. Aile Mahkemesi, çiftin boşanmasına hükmetti. Boşanma kararının hemen ardından kızları Alara ile ABD'ye giden Gündeş, geçen hafta Türkiye'ye döndü. Sanatçının dönüşüyle dava kararı kesinleşti ve çift resmi olarak boşandı.

Ebru Gündeş dava dilekçesinde, 'evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını' gerekçe gösterip, Reza Zarrab'ın bir daha Türkiye'ye dönmeyeceğini ve başka kadınlarla ilişki yaşadığını iddia etmişti. Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde 22 Nisan'da görülen dava sonunda çiftin boşanmasına hükmedildi. Tek celsede sonuçlanan davada çiftin kızları Alara'nın velayeti Ebru Gündeş'e verildi.

EVLİLİK RESMİ OLARAK BİTTİ

Ebru Gündeş dava sonrası kızı Alara ile birlikte ABD'ye gitti. Bu süre içerisinde kızı Alara babası Reza Zarrab'la birlikte kaldı. Yaklaşık 1 ay ABD'de kalan anne-kız, 21 Mayıs Cuma günü Türkiye'ye döndü. Gündeş'in dönüşüyle çiftin avukatları 24 Mayıs'ta kararı tebliğ ettirdi. Gündeş ve Zarrab'ın evliliği resmi olarak sonlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal