Tüm Dünya Acun Ilıcalı'yı Konuşacak!

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Fortuna Sittard'a yatırım yapan Ilıcalı'dan yeni hamle geldi.

29.05.2021-11:11 - (Son Güncelleme: 29.05.2021-11:41)

Dünya çapında adını duyurmuş başarılı yapımcı Acun Ilıcalı yatırımlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Kendisinin bilindiği üzere TV8, Exxen ve TV8.5 dışında da dünya çapında yatırımları mevcut.

Bu yatırımları arasında futbol yatırımları da çok önemli bir pay teşkil ediyor. Fenerbahçe taraftarı olan ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yakınlığı ile bilinen Acun Ilıcalı dünyada futbola ilk yatırımını Fortuna Sittard takımına yapmıştı. Şimdi bu ortaklığını sona erdirdi ve yeni bir yatırım yapacağı futbol kulisleri arasında son dönemin en çok konuşulanlar arasında bulunuyor.

ALACAĞI TAKIM BELLİ OLDU!

Kendisi tarafından yapılan açıklamalardan da anlaşılacağı üzere futbol takımı yatırımını bu sefer bir İngiliz takımına yapacak ve o takımın ismi yavaş yavaş netleşiyor. O futbol takımının ismi Hull City isimli futbol kulübü.

Bu takıma yakın bir kaynak olan Hull Daily Mail gazetesi iki taraf arasında görüşmelerin resmi olarak başladığını duyurdu.

Daha önce sahip olduğu takımda yöneticilik de yapan Acun Ilıcalı yeni alacağı takımda hedefini de belirledi ve takımı satın aldığı takdirde Premier Lige çıkarmak istiyor.

FİYATLAR TAHMİN EDİLDİ

Hull City futbol kulübünün sahibi Ehab Allam ve Acun Ilıcalı'nın kendisine 15 ile 20 milyon sterlin arası bir teklifte bulunması bekleniyor. Lakin Hull City takımı 1. Liğde şampiyon olup Championship'e çıktığı için eğer anlaşma sağlanır ise Acun  Ilıcalı'nın ödeyeceği rakamın bundan çok daha fazla olması tahmin ediliyor ve en  az 20 milyon sterlin olması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal