Ebru Gündeş, Yasak Aşk İddialarından Sonra Reza Zarrab'ın Yanına ABD'ye Gitti

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, geçtiğimiz ay 11 senedir evli olduğu kızının babası Reza Zarrab'a ihanet yüzünden boşanma davası açtığını duyurmuştu. Davanın gündeme gelmesinin ardından Zarrab'ın Gündeş'i Hadise ile aldattığı iddia edilmişti. Ebru Gündeş, eşiyle görüşmek için 4 gün önce kızıyla beraber ABD'ye gitti.

06.05.2021-13:24 - (Son Güncelleme: 06.05.2021-13:56) Ebru Gündeş, Yasak Aşk İddialarından Sonra Reza Zarrab'ın Yanına ABD'ye Gitti

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, 'evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı' gerekçesiyle 11 senedir evli olduğu kızının babası Reza Zarrab'a geçtiğimiz ay Bodrum Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açmıştı. Dava dilekçesinde eşinin kendisini tanıdığı bir kadınla aldattığını belirten Gündeş'in iddiası bir anda ortalığı karıştırdı. Söz konusu kadının ise de Hadise olduğu ve Zarrab ile bir dönem yasak aşk yaşadığı iddia edildi. Hadise'nin yalanladığı iddiaya sessiz kalan Ebru Gündeş'ten ilk hamle geldi.

AMERİKA'YA GİTTİ

Posta'nın yaptığı haberine göre; eşini ihanetle suçlayan ünlü şarkıcı, 2 Mayıs'ta kızı Alara'yı da alıp Reza Zarrab'la konuşmak için Amerika'ya gitti.

BODRUM'DA BOŞANMA DAVASI AÇTI

Boşanma kararı alan ünlü sanatçı Ebru Gündeş, dava açmak için Bodrum Aile Mahkemesi'ni tercih etti. Dava dilekçesindeki ayrıntıya göre şarkıcı artık Bodrum-Bitez'de yaşıyordu. Adres olarak burayı göstermişti. Reza Zarrab'ın adresi ise Beykoz-Kanlıca'daki yalı gösterilmişti. Bodrum Aile Mahkemesi, 12 Nisan'da verdiği kararda tarafların 2 hafta içinde dosyaya dair savunma ve itirazlarını iletmesini istedi. Mahkeme ayrıca çiftin çocuklarının velayeti, psikolojik durumu ve tarafların boşanma sebepleri hakkında sosyal inceleme raporu alınmasına hükmetti.

GÜNDEŞ ALDATILDIĞINI İLERİ SÜRDÜ

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, Reza Zarrab'ın başka kadınlar ile ilişkisinin bulunduğunu öne sürdüğü dava dilekçesinde, o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını belirtti. Bu ilişkilere hem kızının hem de kızının bakıcısının şahit olduğunu iddia eden sanatçı Gündeş, kendisinin de bunları farklı kaynaklardan doğrulattığını belirtti.

HADİSE O İDDİAYI YALANLADI

Genç sanatçı Ebru Gündeş, Reza Zarrab'a boşanma davası açmış ve Zarrab'ın başka kadınlarla ilişkisi olduğunu öne sürmüştü. O kadınlardan birinin de şarkıcı Hadise olduğu iddia edildi. Öne sürülenleri sert bir dille yalanlayan Hadise ''Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez! Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım'' demişti. Magazin gündem bomba gibi düşen yasak aşk iddiasının ardından Ebru Gündeş'in sessiz kalması tepki çekmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal