e-Okul karne notları görüntüleme ve VBS takdir, teşekkür belgesi sorgulama ekranı

Çocuklarının başarı durumunu, karne notlarını ve aldığı belgelere erişmek isteyen ebeveynler, 2021-2022 eğitim öğretim döneminin sonlarına yaklaştığımız günlerde e-Okul sistemine nasıl giriş yapılacağını araştırmaya başladı. Peki Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden e-karnelere nasıl ulaşılabilir? e-Okula nasıl giriş yapılır? Araştırılan tüm soruların detayları haberimizde yer alıyor.

19.03.2022-22:13 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-22:18) e-Okul karne notları görüntüleme ve VBS takdir, teşekkür belgesi sorgulama ekranı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın erişime açtığı e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, özellikle uzaktan eğitimin devam ettiği zamanlarda velilerin sıkça kullandığı bir uygulama oldu. Şimdilerde ise getirilen yenilikle veliler çocuklarının karne bilgilerini aynı sistem üzerinden sorgulayabiliyorlar. Sizler için giriş nasıl yapılıyor ve karne bilgilerine nasıl erişiliyor gibi soruların cevaplarını haberimizde derledik. 

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemine nasıl girilir

Ebeveynler çocukların karne notunu görüntüleyebilmek için Veli Bilgilendirme Sistemine giriş yapmalılar. Karne notu, sınav notu, devamsızlık bilgisi ve öğrenciye ait diğer bilgileri öğrenebilmek için açılan ekranda öğrencinin TC kimlik numarası, okul numarası ve güvenlik doğrulaması için resimdeki rakamları yazarak sisteme erişebilirler. Sisteme giriş yaptıktan sonra ise sol tarafta bulunan seçenekler kısmından öğrenciye ait karne bilgilerine ulaşılabilmektedir.

e-Okul ile erişilebilecek diğer bilgiler

Ebeveynler çocukları ile ilgili Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden şu bilgilere erişebilir;

-Sınav bilgileri

-Devamsızlık bilgileri

-Not bilgileri

-Haftalık ders programları

-Sınav, proje, ödev tarihleri

-Burs ödeme bilgileri

-Alınan belgeler

-Yıl sonu notları

-Sorumluluk, ortalama yükseltme sınav puanları

-Nakil durumları

-Şubenin yazılı ortalamaları

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal