BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak, belli olacak? BİLSEM 2022 sınav tarihleri

Her sene olduğu gibi bu senede BİLSEM sınavları oldukça ilgi görmektedir. Bilim ve Sanat Merkezleri Tanılama ve Yerleştirme Kılavuzu'na göre 2021-2022 yılının sınavları başladı. BİLSEM yetenek sınavlarının ne zaman biteceği ve sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. Peki BİLSEM sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? detaylar haberimizde yer almaktadır.

19.03.2022-20:25 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-20:26) BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak, belli olacak? BİLSEM 2022 sınav tarihleri

Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) Türkiye'de yetenekli olan öğrencilerin yetenekli oldukları alanları öğrenmeleri ve yeteneklerini geliştirmek için okullarına ek olarak eğitim alabilecekleri kurumlardır. Her sene sınav yapan ve büyük ilgi gören BİLSEM bu sene de büyük ilgi gördü. 

BİLSEM sonuçları ne zaman belli olacak?

13 Mayıs günü bireysel değerlendirmelere girmeye hak kazanan öğrenciler ilan edilecektir. 

BİLSEM sınavları ne zaman bitecek

BİLSEM sınavları ne zaman bitecek?

BİLSEM öğrencileri 19 Mart ile 8 Mayıs tarihleri arasında değerlendirmeye alınacaktır. 16 ile 23 Mayıs tarihleri arasında bireysel itirazlar kabul edilirken 24 ile 30 Mayıs tarihleri arasında itirazlar değerlendirilecektir. 13 Haziran ile 12 Ağustos tarihleri arasında bireysel değerlendirmeler yapılırken 19 Ağustos tarihinde ise kayıt hakkı kazanan öğrenciler açıklanacak. Kayıt hakkı kazanan öğrenciler kayıt işlemlerini ise 29 Ağustos ile 9 Eylül tarihleri arasında yapabilecektir.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal