BİLSEM sınavları ertelendi mi, hangi tarihte yapılacak?

Ülke genelinde devam eden yoğun kar yağışından ötürü birçok ilde okullar tatil edildi. Okulların tatil edilmesinin ardından ise 19 Mart tarihinde yapılması beklenen BİLSEM sınavlarının da ertelenip ertelenmediği sorgulanmaya başladı. Peki, BİLSEM sınavları ertelendi mi? Bu durum hakkında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

18.03.2022-17:09 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-17:10) BİLSEM sınavları ertelendi mi, hangi tarihte yapılacak?

Ülke genelinde yoğun kar yağışı etkisini sürdürmeye devam ediyor. Kar yağışından dolayı birçok ilde tatil edilen okulların ardından gözler yarın gerçekleştirilecek olan BİLSEM sınavına çevrildi. Sınava girecek olan öğrenciler ve velilerin merak ettiği bu duruma dair MEB'den açıklama gecikmedi.

BİLSEM sınavları ertelendi mi

BİLSEM sınavı ertelendi mi?

Sınava hazırlanan öğrenciler ve aileleri, kar yağışından dolayı okulların tatil edilmesinin ardından yarın (19 Mart) gerçekleşecek olan BİLSEM sınavının olup olmayacağına dair araştırmalar yapıyor. Devam eden kar yağışından ötürü MEB'den sınavın ertelendiğini bildiren duyuru geldi. Bazı ilçelerde BİLSEM sınavının ertelendiğine dair duyurular yapıldı. Eğer hala duyuru yapılmamış ilçeler varsa muhtemelen erteleme duyurusunu ilerleyen saatlerde yapılacaktır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal