Dünya Plaj Oyunları'nda Zirve İspanya'nın!

Katar'da düzenlenen Dünya Plaj Oyunları sona erdi. İspanya 7'si altın toplam 10 madalya ile organizasyonu ilk sırada tamamladı.

17.10.2019-12:46 - (Son Güncelleme: 17.10.2019-12:42)

Organizasyonun beşinci ve son gününde heyecan Erkekler Kite Foil yarışıyla başladı. Zorlu mücadelede ilk sırayı Alman Florian Gruber aldı. Karışık Çiftler Plaj Tenisinde ise final finalde Fransa'yı mağlup eden Brezilya birinci oldu.

PLAJ VOLEYBOLUNA ABD DAMGA VURDU

Plaj voleyboluna Amerika Birleşik Devletleri damga vurdu. Erkekler finalinde ev sahibi Katar'ı 2-0 yenerek altın madalyaya uzanan Birleşik Devletler, kadınlarda da Brezilya'ya karşı aynı skoru aldı ve kürsünün ilk basamağına çıktı.

BASKETBOL NEFES KESTİ

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda da ilk kez yer alacak olan 3 e 3 Basketbol müsabakaları da nefes kesti. Erkekler finalinde Brezilya'yı 21-19 yenen Rusya altın madalya kazanırken, kadınlarda ise Hollanda'yı 15-9 ile geçen Fransa birinci oldu.

PLAJ FUTBOLUNDA SÜRPRİZ ÇIKMADI

Büyük merakla beklenen Plaj Futbolu finallerinde ise favoriler kazandı. Kadınlar finalinde Büyük Britanya'yı 3-2 ile geçen İspanya podyumun ilk sırasında yer aldı. Lucao'nun muhteşem golünün damga vurduğu erkekler finalinde ise Brezilya , Rusya'yı 9-3 yendi ve altın madalyanın sahibi oldu.

İSPANYA İPİ GÖĞÜSLEDİ

Erkekler hentbol finalinde Brezilya, İspanya'yı 2-1 yendi. İspanya 7'si altın olmak üzere toplam 10 madalya ile Dünya Plaj Oyunları'nı ilk sırada bitirdi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal