Yunan Savaş Gemisi Vuruldu

Libya’nın Fetullah Gülen’i olarak adlandırılan terörist Hafter, Türkiye’ye karşı yürüttüğü terörist faaliyeti denize taşıdı ve Türk gemisi diye müttefiki olan Yunan Savaş Gemisi Hydra’yı vurdu.

27.05.2020-14:53 - (Son Güncelleme: 27.05.2020-14:54) Yunan Savaş Gemisi Vuruldu

Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Suudi Arabistan, Fransa ve Yunanistan tarafından desteklenen Terörist Hafter, yapılan operasyonlardan dolayı köşeye sıkışınca, ne yapacağını şaşırdı.

Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu danışman subayların yürüttüğü terörizmle mücadele operasyonunda ağır yenilgi alan Hafter terör grubu, yaşadıkları kargaşa ve kaosta birbirlerini vurmaya başladı.
Terörist Hafter’in Türkiye’yi hedef ülke olarak açıklamasından sonra, kendisine bağlı teröristler Libya açıklarındaki savaş gemilerine saldırmaya başladı.

Hafter’e bağlı teröristlere yardım etmek için Libya açıklarında bekleyen Yunan deniz kuvvetlerine ait bir firkateyn oluşan kaostan dolayı Hafter güçlerinin saldırısına maruz kaldı. Müttefikleri tarafından saldırıya uğrayan Yunan savaş Gemisi Hydra aldığı roket yaralarını kendisinin tamir edeceği belirtildi. Libya açıklarında güvenlik görevinde bulunan Türk Deniz Kuvvetleri gemileri tarafından sıkı markaja alınan Yunan Firkateyni Türk savaş gemilerinin gerisine kaçtığı öğrenildi.

Hafter’e bağlı teröristlerin SİHA’ların yaptığı operasyonlardan sonra tamamen dağılmış ve cephelerini terk ederek kaçmış ve bu kaçış esnasında büyük kaos yaşamışlardı. Yaşanan kaos halen devam ediyor. Ve teröristler yanlışlıkla birbirlerini vurdukları alınan bilgiler arasında bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal