Ünlü Spiker, Stajyeri Taciz Etti!

Dünyaca ünlü spiker, stajyere çirkin tacizde bulundu. Amerika'nın en büyük haber sitelerinden Fox News'in avukatı ve aynı zamanda Trump'ın yardımcılığını yürüten haber spikeri Kimberly Guilfoyle, skandala imza attı.

03.10.2020-16:16 - (Son Güncelleme: 03.10.2020-16:14) Ünlü Spiker, Stajyeri Taciz Etti!

Kimberly Guilfoyle, kanaldaki sunuculuk görevinden 2018'de beklenmedik bir anda istifa etmişti. İstifa haberinin büyük yankı uyandırmasına rağmen Kimberly, istifanın kendi kararı olduğunu söylemişti. Ancak Amerika'nın haftalık gazetesi olan The New Yorker, Kimberly'in istifa sebebi ile alakalı belgelere ulaşıp büyük bir skandalı ortaya ifşa etti.

Ortaya atılan iddiaya göre ünlü spiker, kanalda çalışmaya başlayan kadın stajyeri 2015 yılında sürekli taciz etti. Tacizin yanında Kimberly, kadın stajyere ilişkiye girmiş olduğu erkeklerin cinsel organlarının fotoğraflarını gösterdiği ve cinsel hayatı ile ilgili konuşmaya çalıştığı ortaya çıktı.

42 SAYFALIK ŞİKAYET MEKTUBU GÖNDERİLDİ

Kimberly'in tacizlerinden adeta bıkan stajyer, kanal patronuna 42 sayfalık bir şikayet mektubu gönderdi. Kanal yöneticileri, kadın stajyere mahkemeye gitmemesi ve olay ile alakalı kimseyle konuşmaması karşılığında dört milyon dolar verip Kimberly'in işini sonlandırdı.

2016 yılında Donald Trump'ın başkanlık seçim kampanyasında danışmanlığını da yürüttüğü bilinen Kimberly, 2018'den beri Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr ile ilişki yaşıyor.

İddialar karşısında Kimberly'e ulaşan İngiliz Daily Mail gazetesi, yaşananlar hakkında Kimberly'den yorum alamadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal