Türk Hayırseverler Bangladeşli Yetimler için Koşturuyor

Türk hayırseverler, Bangladeş'in Cox's Bazar şehrindeki yoksul çocukları desteklemek için vakfın yardım faaliyetlerine katkıda bulunuyorlar.

17.12.2018-17:49 - (Son Güncelleme: 17.12.2018-17:45) Türk Hayırseverler Bangladeşli Yetimler için Koşturuyor

Türk hayırseverler, Bangladeş'in Cox's Bazar şehrindeki yoksul çocukları desteklemek için vakfın yardım faaliyetlerine katkıda bulunuyorlar. Phothokoli Vakfı, 10 yıl önce, ülkenin katlandığı acılara tanık olan 17 gazeteci tarafından kuruldu. Vakfın başkanı Muhibbullah Şahin, "Sokakta ayakkabısı olmayan çocukları gördük. Onlara anne babalarının nerede olduğunu sorduğumuzda olumsuz bir cevap verdiler.’’ dedi.

Shahin, vakfın çaresiz ve yoksul çocukların hayata tutunmalarını sağlamayı hedeflediğini söyledi. "Allah, onlara yardım eden Türk halkından hoşnut olsun. Şimdiye kadar 160 çocuğa ulaştık. İnşallah yardım daha fazla artacak ve daha çok çocuğa ulaşacağız. " diye ekledi.

Vakıf üyesi Maryam Nupur, bağışlanan yardımlarla sokaklardaki yetimlerin ihtiyaçlarının karşılandığını söyledi. Nupur, "Hayatta bir hedefe sahip olmalarını istiyoruz. Özellikle Türkiye'den gelen yardımlar neticesinde çok memnun olduk.’’ dedi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal