Trump: Gerekirse Sınırı Kalıcı Olarak Kapatırım

ABD Başkanı Trump, göçmen konvoyundaki bir grup mültecinin Meksika-ABD sınırını geçmeye çalışması meydana gelen olaylara, "Meksika, protestocu göçmenleri ülkelerine geri göndermeli. Gerekirse sınırı kalıcı olarak kapatacağız." diyerek tepki verdi.

26.11.2018-17:43 - (Son Güncelleme: 26.11.2018-17:41) Trump: Gerekirse Sınırı Kalıcı Olarak Kapatırım

ABD Başkanı Trump, göçmen konvoyundaki bir grup mültecinin Meksika-ABD sınırını geçmeye çalışması meydana gelen olaylara, "Meksika, protestocu göçmenleri ülkelerine geri göndermeli. Gerekirse sınırı kalıcı olarak kapatacağız." diyerek tepki verdi. Orta Amerika ülkelerinden yola çıkıp ABD'ye ulaşmaya çalışan göçmen konvoyundaki bir grup göstericinin Meksika-ABD sınırını geçmeye çalışması sonucu meydana gelen ABD Başkanı Donald Trump'tan tepki geldi.

Orta Amerikalı göçmenlerden bir grubun dün sınıra gelerek ABD kurumlarının iltica başvuru işlemlerini yavaşlatmasını protesto etmesi ve bazı göstericilerin polis engelini aşıp sınırı geçmeye çalışmasıyla gerçekleşen olayların ardından Trump, Twitter hesabından yaptığı gönderide, gerek halinde sınırı kalıcı olarak kapatacakları söyledi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal